Tényleg ennyire gáz a mai világban ha a párom nem akar tejfakasztó bulit?
Ferjemnek volt “tejfakasztoja”, ami annyit jelentett hogy elmentek egy etterembe vacsorazni, ittak 2 sort aztan csokolom.
Kozben jokat dumaltak.
Ezt lehetne akar igy is, mar ha valaki akar egy picit unnepelni a barataival, nem muszaj am hanyasig inni :D
Na de amugy mindegy, ha a ferjed nem akar, nem akar. De mondjatok meg, hogy nem lesz es kesz. Egyebkent pont akkor “jo” elmenni egy ilyesmire, amig te korhazban vagy. Ezzel senkit nem zavar, veled ugysem lehet. De ha mar otthon vagytok, az elso hetek eleg durvak tudnak lenni egy babaval, nem biztos, hogy na akkor pont lesz kedve elmenni.
Csak azert mondom, hogy inkabb ezzel se hitegessen senkit, hogy majd akkor. :D
Miért nem tudja ezt a párod kezelni? Ha kiröhögik, meg papucsnak nevezik, szóljon vissza, álljon ki magáért. Azért nem nagy cucc ez.
Első gyereknél a férjem összeült 2-3 haverjával pár órára iszogatni, amíg kórházban voltunk. Nekem tök mindegy volt akkor, hogy mit csinál otthon, az volt a kikötés, hogy legyen rend mire hazaérünk.
A másodiknál (egy héten belül érkezik) már ő jelezte minden havernak, hogy nincs kedve, amúgyis ő lesz itthon a nagyobbal, csak macera lenne megoldani a felügyeletét és ugye amúgysem tudjuk hogy fogja viselni ezeket a napokat, nem az ivás az elsődleges. Senki nem röhögte ki és hülyézte le... A közvetlen szomszédainkkal azért biztosan koccintanak egyet kerítésen keresztül, ismerem a férjemet, de ennyi. Azokban a hiba, akik emiatt szekálnak és abban, aki ezt hagyja.
Nekem egyébként az a tapasztalatom, hogy mivel kiszámíthatatlan a baba érkezése és általában addig szokták, amíg anya és a baba kórházban vannak, simán benne van, hogy "tejfakasztót" hétköznap kell tartani, a haverok fele nem ér rá, vagy nem akar berúgni, mert másnap dolgozni kell menni... Szerintem ebben nem az lenne a cél, hogy orbitálisan berúgjon egy banda, akivel apuka ezekszerint nem is feltétlenül szimpatizál, hanem hogy megünnepelje néhány közeli emberrel azt, hogy apa lett, illetve a férjem azt mondta neki jól esett pl. kibeszélni azt a stresszt, ami őt érte. Erre ugyanis nem igen szoktak odafigyelni, mindenkit az érdekel anya és a baba hogy van, de hogy ő hogy élte meg az egészet, mennyire aggódott, mennyire rossz volt néznie a felesége szenvedését, stb., az valahogy úgy egy legyintéssel el van intézve.
Szóval a párod csináljon olyan "bulit", amilyet Ő szeretne, ez most az ő eseménye. Akinek nem tetszik, ne menjen el és kész. Vagy ha semmilyet nem akar, akkor ne legyen, egyáltalán nem gáz.
Viszont mindenképpen akkor, amikor ti még a kórházban vagytok. Utána szerintem jó pár hétig jól jön, ha kéznél van, nem férnek bele ilyesmik, ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!