Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire gáz a mai...

Tényleg ennyire gáz a mai világban ha a párom nem akar tejfakasztó bulit?

Figyelt kérdés
Minden órás kismama vagyok, és a barátaink, családtagok mind csak azon lovagolnak a páromnak, hogy lehet készülni a tejfakasztóra. Láttam rajta hogy annyira nem nagy örömmel mosolyog ezeken a beszólásokon, kettesben rákérdeztem, aztmondta ő a háta közepére nem kíván tejfakasztót. Amúgy sem egy nagy iszákos, de aztmondja még inkább nincs kedve hogy én nem vagyok itthon, van 2 kutyánk (panelban lakunk), azokkal is neki kell jönni menni, közben jönne majd be hozzám is minden nap. Megemlítette ezt az öcsémnek, hogy szívesen iszik velük, majd ha minden rendben, és én is itthon leszek, persze szét csesztetik azóta is hogy ez milyen ciki, és hogy mekkora papucs, meg hogy erre igenis inni kell. 🤨 de miért kell? Ha neki nincs kedve? Meg ha nem akar? 🤨 csak azért menjen bele hogy mindenki más jól érezze magát rajta kívül? Tényleg ennyire gáz hogy ő ezt most nem akarja? 🙄 ő az elavult? Ez már kötelező? Szegényt sajnálom mert látom hogy rosszul esik neki hogy baszogatják. 😞

szept. 1. 22:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

Ferjemnek volt “tejfakasztoja”, ami annyit jelentett hogy elmentek egy etterembe vacsorazni, ittak 2 sort aztan csokolom.

Kozben jokat dumaltak.

Ezt lehetne akar igy is, mar ha valaki akar egy picit unnepelni a barataival, nem muszaj am hanyasig inni :D

Na de amugy mindegy, ha a ferjed nem akar, nem akar. De mondjatok meg, hogy nem lesz es kesz. Egyebkent pont akkor “jo” elmenni egy ilyesmire, amig te korhazban vagy. Ezzel senkit nem zavar, veled ugysem lehet. De ha mar otthon vagytok, az elso hetek eleg durvak tudnak lenni egy babaval, nem biztos, hogy na akkor pont lesz kedve elmenni.

Csak azert mondom, hogy inkabb ezzel se hitegessen senkit, hogy majd akkor. :D

szept. 2. 07:42
 12/21 anonim ***** válasza:
66%
Nem volt tejfakasztó,nem volt világvége mivel nincsenek proli ismerőseink.
szept. 2. 08:19
 13/21 anonim ***** válasza:
95%

Miért nem tudja ezt a párod kezelni? Ha kiröhögik, meg papucsnak nevezik, szóljon vissza, álljon ki magáért. Azért nem nagy cucc ez.

Első gyereknél a férjem összeült 2-3 haverjával pár órára iszogatni, amíg kórházban voltunk. Nekem tök mindegy volt akkor, hogy mit csinál otthon, az volt a kikötés, hogy legyen rend mire hazaérünk.

A másodiknál (egy héten belül érkezik) már ő jelezte minden havernak, hogy nincs kedve, amúgyis ő lesz itthon a nagyobbal, csak macera lenne megoldani a felügyeletét és ugye amúgysem tudjuk hogy fogja viselni ezeket a napokat, nem az ivás az elsődleges. Senki nem röhögte ki és hülyézte le... A közvetlen szomszédainkkal azért biztosan koccintanak egyet kerítésen keresztül, ismerem a férjemet, de ennyi. Azokban a hiba, akik emiatt szekálnak és abban, aki ezt hagyja.

szept. 2. 08:48
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sem volt, de az én férjemet nem is izgatta, az se, hogy erről mit gondolnak. A másodiknál meg ő volt a nagyobbikkal, szóba se jöhetett.
szept. 2. 11:23
 15/21 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem gáz, őszintén szólva a többségnek eszébe sem jutna, itt inkább az a gáz, hogy milyen alapon kellemetlenkednek a párodnak olyanok, akiknek a világon semmi közük ehhez. El kellene küldenie őket alaposan melegebb égtájra, mert ez nem rólad, rólatok és a babáról, még kevésbé a tejfakasztásról szól, inkább csak arról, hogy ki akarnak rúgni a hámból és piálni, és erre ez most jó ürügy lenne.
szept. 2. 11:57
 16/21 A kérdező kommentje:
Lett mondva hogy szivesen benne van egy kis sütés főzésbe, esetleg lightos sörözgetésben, de itt berugás nem lesz. Hát nem mindenkinek tetszik, de az nem jön el. Ennyi. 😉 megmagyaráztam neki hogy amikor boldognak kell lennie, ne ő érezze magát kellemetlenül egy olyan "buliban" amihez semmi kedve.
szept. 2. 15:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyébként az a tapasztalatom, hogy mivel kiszámíthatatlan a baba érkezése és általában addig szokták, amíg anya és a baba kórházban vannak, simán benne van, hogy "tejfakasztót" hétköznap kell tartani, a haverok fele nem ér rá, vagy nem akar berúgni, mert másnap dolgozni kell menni... Szerintem ebben nem az lenne a cél, hogy orbitálisan berúgjon egy banda, akivel apuka ezekszerint nem is feltétlenül szimpatizál, hanem hogy megünnepelje néhány közeli emberrel azt, hogy apa lett, illetve a férjem azt mondta neki jól esett pl. kibeszélni azt a stresszt, ami őt érte. Erre ugyanis nem igen szoktak odafigyelni, mindenkit az érdekel anya és a baba hogy van, de hogy ő hogy élte meg az egészet, mennyire aggódott, mennyire rossz volt néznie a felesége szenvedését, stb., az valahogy úgy egy legyintéssel el van intézve.

Szóval a párod csináljon olyan "bulit", amilyet Ő szeretne, ez most az ő eseménye. Akinek nem tetszik, ne menjen el és kész. Vagy ha semmilyet nem akar, akkor ne legyen, egyáltalán nem gáz.

Viszont mindenképpen akkor, amikor ti még a kórházban vagytok. Utána szerintem jó pár hétig jól jön, ha kéznél van, nem férnek bele ilyesmik, ha nem muszáj.

szept. 2. 16:09
 18/21 anonim ***** válasza:
72%
nekünk sem volt se 22 ėve se 20 se 14 ėve .
szept. 2. 21:58
 19/21 anonim ***** válasza:
80%
Az én férjem se akart. Egy haverja van, aki erőszakoskodott, azt szépen leállította. Ő nem szokott azon idegeskedni, hogy mit gondolnak mások.
szept. 3. 06:59
 20/21 anonim ***** válasza:
79%
A férjem családjánál is szokás, ahány gyerek született mindig ittak. Mikor megszületett a kisfiam akkor is. Sose értettem mi értelme akkor is lerészegedni. Egy laza sörözgetés is bőven elég lenne.
szept. 3. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!