Mi a véleményetek az alábbi gyerekekre nem figyelős történetről?
Furcsa dolgoknak voltam ma szemtanúja. Két szülő + 3 kisgyerek, mentek le a metróhoz a Kökinél a lépcsőn, de úgy, hogy a két nagyobb gyerek ment a két szülővel, a legkisebb meg hátul, valószínűleg nem régóta tudott járni, mert a lépcső tetején megállt, nem tudott lemenni egyedül. A szülők le se szarták, a gyerek fent dekkolt, mikor a többiek már szálltak volna be a metróba, de feltűnhetett neki, hogy sehol senki, mert elkezdett üvölteni a lépcső tetejéről, hogy APAAAA, erre a szülők észrevették, megálltak, apa elindul hogy összeszedje a gyereket, de közben a metró becsukta az ajtókat, erre meg elkezd üvölteni mind a két szülő, hogy bent van a gyerek (valamelyik a két nagyobból de azok is óvodás korúnak tűntek, max elsős lehetett a legnagyobb, de nem tudom, melyik volt a metrón).
A sztori vége happy end lett, mert a vezető észrevette, hogy hátul gond van, kinyitott, és végül együtt utazott a család a metrón.
De annyira szürreális volt az egész, hogy öt percen belül a háromból majdnem két gyereket is elhagytak.
Ilyeneknek nem való (ennyi) gyerek. Valszeg mi is túl szétszórtak lennénk a férjemmel, hogy Budapesten közlekedjünk három gyerekkel. Ezért van egy gyerekünk. Egy gyereket szemmel lehet tartani.
Mit csinálnak az ilyenek strandon?
Nyíregyházán lakom. Nem tudom, hogy cigányok voltak-e, vagy nem a jelenet szereplői, de itt nálunk ez rendszeres, hogy a kicsit,járni alig tudót hagyják hátra. Az meg megy,ahogy tud. Általában csetlik-botlik sírva.
Nem túl szép látvány. Sajnálom őket. Mármint a kicsiket. Ők nem tehetnek arról, hova születtek....
13# Szerintem azok voltak, csak bőrszínre meg fehérnek tűntek, szóval nem tudom, de nem egy jómódú, intelligens család képét mutatták, az tény. Volt valami babakocsi is náluk, de az meg tele volt pakolva szatyrokkal.
Hát igen, furcsa lehet így felnőni, hogy csak úgy vagy, de igazából nem érdekled a szüleid, csak megszülettél mert vagy ész nélkül szexeltek vagy a pénz miatt… Ez persze nem csak a cigányoknál fordul elő. :(
Azért rólad is sokat elmond, hogy ezt végignézted, és eszedbe nem jutott kézen fogni a kicsit...
Mondjuk nekem ott sántít, hogy fent kiabált, hogy apa, szerintem azt aztán meg nem hallja lent a szülő.
Múlt héten nyaraltam, megáltam a tónál, képeket csináltam amikor teli erőből, célirányosan nekem futott egy gyerek. Kb 5 éves lehetett. Lepattant rólam, elesett. Apák gyöngye lajhár gyorsasággal jött, úgy lesett rám mintha nekem kellett volna felkaparni a kölykét.
Pár hete hasonló; tescoba nézem a hajlakkokat. Közel állok a polcokhoz, bőven van hely mögöttem, hárman is elférnek egymás mellett. Hatökörke, 10-12 éves lány célirányosan nekem fut. Csak nézek rá ahogy fut felém, anyuka ott van mögötte, látja hogy mi történik. Rá se szólt volna, kivárta ahogy nekem fut. Kifutott a számon hogy "úgy van! Hülye agyhalottak! "
Csak lestek tovább, mint a birkák.
Rengeteg az ilyen. Szerintem ezek csokra fialók vagy nem is tudom...de tuti nem kellett volna szaporodniuk. Hülyébbek, mint a cigányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!