Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi gyerekekre nem figyelős történetről?

Figyelt kérdés

Furcsa dolgoknak voltam ma szemtanúja. Két szülő + 3 kisgyerek, mentek le a metróhoz a Kökinél a lépcsőn, de úgy, hogy a két nagyobb gyerek ment a két szülővel, a legkisebb meg hátul, valószínűleg nem régóta tudott járni, mert a lépcső tetején megállt, nem tudott lemenni egyedül. A szülők le se szarták, a gyerek fent dekkolt, mikor a többiek már szálltak volna be a metróba, de feltűnhetett neki, hogy sehol senki, mert elkezdett üvölteni a lépcső tetejéről, hogy APAAAA, erre a szülők észrevették, megálltak, apa elindul hogy összeszedje a gyereket, de közben a metró becsukta az ajtókat, erre meg elkezd üvölteni mind a két szülő, hogy bent van a gyerek (valamelyik a két nagyobból de azok is óvodás korúnak tűntek, max elsős lehetett a legnagyobb, de nem tudom, melyik volt a metrón).

A sztori vége happy end lett, mert a vezető észrevette, hogy hátul gond van, kinyitott, és végül együtt utazott a család a metrón.

De annyira szürreális volt az egész, hogy öt percen belül a háromból majdnem két gyereket is elhagytak.

aug. 28. 19:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

Ilyeneknek nem való (ennyi) gyerek. Valszeg mi is túl szétszórtak lennénk a férjemmel, hogy Budapesten közlekedjünk három gyerekkel. Ezért van egy gyerekünk. Egy gyereket szemmel lehet tartani.

Mit csinálnak az ilyenek strandon?

aug. 28. 21:04
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
Én egy gyerek mellett sem tudom sokszor hol áll a fejem, nemhogy háromnál. A különbség annyi hogy én alkalmatlan vagyok egynél több gyerek nevelésére de én belátom ezt. Lehet van a nyakukon egy valag hitel, amiért produkálni kellett. Nekem is van ilyen kolléganőm, akire egy kutyát sem bíznék nemhogy 3 gyereket, de a pénz nagy úr sajnos.
aug. 28. 21:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyíregyházán lakom. Nem tudom, hogy cigányok voltak-e, vagy nem a jelenet szereplői, de itt nálunk ez rendszeres, hogy a kicsit,járni alig tudót hagyják hátra. Az meg megy,ahogy tud. Általában csetlik-botlik sírva.

Nem túl szép látvány. Sajnálom őket. Mármint a kicsiket. Ők nem tehetnek arról, hova születtek....

aug. 28. 21:20
 14/17 A kérdező kommentje:

13# Szerintem azok voltak, csak bőrszínre meg fehérnek tűntek, szóval nem tudom, de nem egy jómódú, intelligens család képét mutatták, az tény. Volt valami babakocsi is náluk, de az meg tele volt pakolva szatyrokkal.

Hát igen, furcsa lehet így felnőni, hogy csak úgy vagy, de igazából nem érdekled a szüleid, csak megszülettél mert vagy ész nélkül szexeltek vagy a pénz miatt… Ez persze nem csak a cigányoknál fordul elő. :(

aug. 28. 21:33
 15/17 anonim ***** válasza:
19%

Azért rólad is sokat elmond, hogy ezt végignézted, és eszedbe nem jutott kézen fogni a kicsit...

Mondjuk nekem ott sántít, hogy fent kiabált, hogy apa, szerintem azt aztán meg nem hallja lent a szülő.

aug. 28. 21:38
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
Pont ma voltam szem/fültanúja, hogy a játszótéren két gyerek egy harmadiknak ordibál, aki nem akart odamenni hozzájuk, és minden trágárságot rákiabáltak ezért. Maximum 10 évesek voltak és nem c kategória! Két szülő a két káromkodós gyereké, ültek lazán cigizgetve, aztán az egyik megunta, és odament ahhoz a gyerekhez, akit hívtak, de nem akart velük játszani, és leordította, hogy takarodjon már oda, ha a fia azt akarja, hogy odamenjen, akkor k*rva gyorsan menjen oda. Szegény gyerekkel nem volt szülő, aki megvédje, úgyhogy odament a másik kettőhöz, akik örömmel fejbe rúgták a labdával, majd jót röhögtek. A két anyuka meg cigizett tovább. Ha lett volna elég lélekjelenlétem, kiosztottam volna őket én, de ezekhez a szitukhoz csak utólag vagyok okos.
aug. 28. 23:53
 17/17 anonim ***** válasza:
29%

Múlt héten nyaraltam, megáltam a tónál, képeket csináltam amikor teli erőből, célirányosan nekem futott egy gyerek. Kb 5 éves lehetett. Lepattant rólam, elesett. Apák gyöngye lajhár gyorsasággal jött, úgy lesett rám mintha nekem kellett volna felkaparni a kölykét.

Pár hete hasonló; tescoba nézem a hajlakkokat. Közel állok a polcokhoz, bőven van hely mögöttem, hárman is elférnek egymás mellett. Hatökörke, 10-12 éves lány célirányosan nekem fut. Csak nézek rá ahogy fut felém, anyuka ott van mögötte, látja hogy mi történik. Rá se szólt volna, kivárta ahogy nekem fut. Kifutott a számon hogy "úgy van! Hülye agyhalottak! "

Csak lestek tovább, mint a birkák.

Rengeteg az ilyen. Szerintem ezek csokra fialók vagy nem is tudom...de tuti nem kellett volna szaporodniuk. Hülyébbek, mint a cigányok.

aug. 29. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!