Elmondanátok a véleményeteket erről a történetről Wattpaden?
Ha pozitív dolgokat (is) írtok, akkor azzal majd megpróbálnám meggyőzni az íróját, hogy fejezze be és hogy készítsen folytatást, mert engem érdekel.
Leírom azokat a dolgokat, amik elijeszthetik az embert, meg bemásolom a leírást.
Szóval lányxlány leszbikus sztori, aminek a főszereplője személyiségzavaros vagy pszichopata, nem értek hozzá sajnos.😟
A csajok kamaszok, és elég gyorsan alakul ki a kapcsolat köztük.
Rövid sztori, rövid fejezetekkel, úgyhogy nem sok idő.
Upsz, elfelejtettem bemásolni a leírást (de a linkre kattintva úgyis megvan...).
"- Én azt hittem, félsz tőlem.
- Nem félek, csak nem értelek téged, Clara - mondta, de a szeme másról árulkodott.
- Csak azt szeretném tudni, miért.
- Azt nem tudom megmondani. Unatkoztam. Unatkozni pedig a legszörnyűbb dolog a világon, nemde? És most folytassuk a játékot - mondtam. A karjába véstem a borotvapengét. Élvezettel néztem, ahogy sikít. "
Szóval azt várod, hogy mi írjunk értékelést valaki más történetéről - aki lehet, nem is szeretné, hogy megoszd itt a sztoriját -, majd mindezt a saját nevedben megírod neki? Hogy befejezze.
(Esélyesnek tartom, hogy te vagy az író.)
Egyébként. Az első bekezdését olvastam el, de elég katyvasz.
Az ovisok szeretik azokat, akik történeteket mesélnek, honnan veszed, hogy nem?
A történet Angliában játszódik a névből és a fontból ítélve. Ott óvodáskorban tanulnak meg a gyerekek olvasni. Tehát semmi értelme annak, amit ott magyarázott.
Ezért szokták mondani, hogy jobb a magyar környezet, ha valaki lusta utánajárni a dolgoknak.
Az iskolai rosszaságoknál pedig semmi háttérmotivációt nem látunk. "Szórakozás", oké, de legalább valami legyen, hogy azért lopta el a pénzt, mert érdekes volt nézni, ahogy ázik a vécében, vagy mert a tanár nem kedvelte őt és jó érzés volt kárt okozni neki, stb...
Van benne potenciál, de sokat kell még csiszolni rajta.
Véleményem szerint az írói stílusod jó, de a történet kib@szott unalmas.
Bár, lehet, hogy csak azért mondom ezt, mert a célközönségbe, a 14 év alatti lányok közé tartozom.
Gyakorold az írást, mert jó úton haladsz, és ha kicsit idősebb leszel, akkor már képes leszel összetettebb, valamint reálisabb sztorikat írni.
1es: Uff, erre nagyon nem gondoltam. Nagyon remélem, hogy nem sértődik meg, vagy tűnik el a sztorija emiatt.
Mindkettőtöknek: Nem, tényleg nem én írtam, de a vélemények alapján az én sztorijaim sokkal de sokkal rosszabbak lehetnek.😣😣 Köszi azért, bár az eredeti tervről már letettem, soha nem mondanám meg neki, hogy kitettem netre.😅
Azzal a kezdéssel, hogy E/1-ben mint narrátor és főszereplő elkezd bemutatkozni... Nem is olvasom tovább. Talán a világ legrosszabb kezdése ez a fajta.
A végén pedig a magyarázkodás. Na, az sem nyerő. Már előre vetíti, hogy még az írója szerint is umalmas.
Nagyon sok jó könyv íródott E/1-ben például Gépnarancs, Félelem és Reszketés Las Vegasban, Trainspotting, stb.
Viszont el kell ismernem, hogy azok nem úgy kezdődnek, hogy XY vagyok, és...
Na, azzal, hogy csak a kezdő írók írnak E/1-ben, nem igaz. Én is voltam kezdő, sőt, most sem vagyok profi író, de soha nem írtam E/1-ben.
Egyik sem könnyebb vagy nehezebb, mint a másik. Nem az E/1 narrációt bíráltam, hanem hogy a főszereplő egyben a narrátor (még ez sem lenne baj) és be is mutatkozik. Ez vall amatőrségre.
Nagyon sok fantasztikus művet írtak E/1-ben.
Wattpadon azért nagyon kevés a minőségi tartalom, mert a legtöbb ott publikálónak nem sok fogalma van az írástechnikáról. Kezdetben ez nem baj, mert én sem voltam sok mindennel tisztában (bár a legtöbb dolog ösztönösen jött), de tovább kell fejlődni. Úgy pedig nem lehet, hogy elkezdünk írni egy 40-100 ezer szavas kisregényt/regényt és folyamatában töltjük föl.
Egy nyers kéziraton még dolgozni kell, ahhoz pedig be kell fejezni egy történetet, eltávolodni a szövegtől, és átírni, kihúzni, javítani.
(Az első két regényem első vázlatában sokat kellett javítanom [nézőpont és narrációs hibák, stb.], a harmadiknál már egészen keveset, de sosem lesz olyan, hogy az első legépelt verzió maga a tökély).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!