Miért változik a nők arca a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Sok anyuka ismerősömön megfigyeltem már, hogy teljesen más volt az arcának a karaktere, mielőtt teherbe esett volna. Miért van ez? Nektek is változott az arcotok?aug. 25. 19:39
1/8 anonim válasza:
Nem változott, csak amikor már a végén vizesedtem nagyon, akkor puffedt fel, de ez természetes. Amire te gondolsz, hogy az arc karaktere egy terhesség miatt megvaltozik, ezt el se tudom kepzelni
3/8 anonim válasza:
Vizesedes miatt, vegere tokre csunya lett az arcom.
De ez szules utan elmult.
5/8 anonim válasza:
Nekem nem változott, nem is vizesedtem egyáltalán.
7/8 anonim válasza:
Vizesedés, plusz kialvatlanság (én már nem tudtam aludni az utolsó 1 hónapban, mert mindenhogy fájt, zavart, fulladtam, se ülve, se fekve, se állva nem volt jó), plusz a terhesség alatt mindent elvon az anya szervezetéből a magzat (amire szüksége van)és ez az arcon meglátszik.
8/8 anonim válasza:
Magamat nézve szerintem nem változott az arcom , közel 7 hónapos vagyok és egyre több embertől meg kapom azt a mondatot “ mintha nem is te lennel ,, (az arcomra értve )
Hat ilyenkor nézek nagyokat , végülis várandós vagyok egy kis élet fejlodik bennem ez legyen a legkevesebb baj az arcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!