Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan változik ez a terhessèg...

Hogyan változik ez a terhessèg alatt?

Figyelt kérdés

Milyen helyen fáj a mell a tethessèg elejèn?

Ha a mellbimbó fáj ès piros akkor is lehet terhessèg vagy ez inkább mensi tünet?

Miben külömbözik a mensi elotti ès a terhessèg miatti mellfájás?

Tapasztalatokat mesèljetek lègyszii😊

2021. márc. 14. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem sok különbség volt a mensis illetve a terhességi mellfájdalom között, de míg a mensis hamar elmúlik (és nem sötétedik be a bimbóudvar), addig a terhességi folytonosan feszül, fáj és nem nagyon múlik, illetve én ilyen csomókat is éreztem és besötétedett
2021. márc. 14. 23:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Huh hát izgatottan várom hogy mi lesz :)) Nagyon szeretnènk már kisbabát ès fèlek hogy nem jött össze most sem :(
2021. márc. 15. 00:43
 3/8 A kérdező kommentje:

Szokott fájni mensi elött a mellem de csak a mellbimbóm ès az sem nagyon viszont most iszonyúan fáj ès pirosas vöröses a bimbóm ès az udvar is mintha picit nagyobb lenne(megnyult volna).ès nagyra duzzadtak ès kemènyek picit..

Tegnapra nem vártam picit meg jön èrzèsem volt tegnap de ma abszoltut nem :) fájdogált a fejem ès úgy èreztem mintha lázas lennèk ègett az arcom.

Remèlem úton van a baboca.

Valakinek voltak hasonlo tunetei?

33-34 napos ciklusaim szoktak lenni.

27/L

2021. márc. 15. 00:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Drukkolok a babához :)

Nekem is mensis tüneteim voltak, aztán leesett, hogy ez mégsem olyan és teszteltem :)

2021. márc. 15. 07:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Gratulok a babához😊 ès köszönöm😘
2021. márc. 15. 09:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Na csináltam tesztet ami negativ :(
2021. márc. 15. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen És sajnálom:( de mióta késik? Ha legalább egy hetet késik már biztosan kimutatja a teszt is

Nekem volt hogy 5 hetesen semmit nem mutatott, pedig ultrahangon látszott

2021. márc. 15. 12:01
 8/8 A kérdező kommentje:
2 napja kèsik ... ès mèg most sincs semmi ha babát vátnèk 4 hetes ès 6 napos lenne a pici úgy számoltam
2021. márc. 15. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!