A terhesség ideje alatt mennyit és miben változik a mellbimbó?
Figyelt kérdés
Például azt tudom,hogy sötétebb lesz, de nő is az udvar?2012. febr. 5. 23:03
1/3 anonim válasza:
Kinek így, kinek úgy.
Nekem sötétebb is csak egy icipicivel lett, az udvar mérete meg nem igazán nőtt.
Egyedül maga a bimbó nőtt meg, de az is inkább már a szoptatások alatt, és az úgy is maradt, tehát nagyobb lett (lifegős).
Viszont a mell mérete és minden más a régi lett, mikor már nem szoptattam.
(Túl kicsi :o)
2/3 anonim válasza:
Én a 3.babámat várom,sötétebb lett és olyan mint egy cumisüveg cumija mert már a másik kettő olyanná szívta.Ez mondjuk nem probléma.Az udvara egy gondolattal nagyobb de nem feltűnően. Teljesen alkat kérdése hogy kinek milyen és milyen lesz.Van akinek alapból pici az udvara és van akinek hatalmas.Ha pici volt akkor nem lesz nagy párizsi ha ez az aggodalmad :)
3/3 anonim válasza:
Nekem nem nőtt. Előtej megjelenik, lehet, hogy már egészen az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!