Miért van a mai napon kb.15 kérdés az utalások érkezéséről, miért nem nézitek vissza a mai napon kiírt kérdéseket mielőtt felteszitek ezredjére?
Szerintem!:1:inkább fel teszik a kérdést,ahelyett hogy olvasnának,
2:Mert soknak nincs mobil vagy internet bankja,ezért nem tudnak róla,feleslegesen miért sétálna el valaki megnézni a számláját
Az államkincstár oldalán fent van minden utalás napja, ott bárki meg tudná nézni. De egyszerűbb ide kiírni minden nap egy rakat kérdést addig, amíg meg nem jön a pénz. Már a múlt héten kezdték, és gyanítom még holnap is lesz ilyen kérdés.
Nekem is herótom van tőle minden hónapban, pedig én is várom a pénzt, de tisztában vagyok vele, hogy utalás minden hónap első munkanapján van, és vagy aznap, vagy másnap a számlán van a pénz.
Én sem értem az állandó kérdéseket!
Nekem mindig ugyanakkor jön a csp a kincstártól: a hónap első munkanapja utáni munkanapon.
Tehát ma jött meg.
A gyedet a munkahelyemről kapom, de az is mindig a csp-vel együtt jön. 4. éve kapom az ellátásokat és még soha, egyetlenegyszer sem jött később vagy korábban, mint ahogy írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!