Ez most mire volt jó? A férjem exe legagyizta a lányuk tőlem kapott iskolás cuccait.
Mivel elég korlátozottak az anyagi lehetőségeink, igy egy kis kreativitást is csempeszek a gyerekeim cuccaiba, pl az olcsó füzetekhet gyártunk egyéni borítókat, a hátizsákjukat is kidekoraljuk a kedvenc figuráikkal, textilfestekkel csinálunk kedvenc figurás ruhákat stb.
A lányuk elkezdett nyafogni, hogy ő is ilyen cuccokat akar. Anyuka jól beolvasott nekem, hogy miért pikkelek a lányára, miért nem csinálunk neki is olyat, amilyet szeretne. Csináltunk, mire megkaptam, hogy a lanyának biztos direkt ilyen 💩 cuccokat vettem és képes lennék gagyiban elengedni iskolába és meg sorolhatnám. Ez nagyon rosszul esett nekem is és ahogy látom a lányának is. Olyan boldog volt a saját készítésű pólóitól, most meg kidobta mindet. Nem értem mire volt ez jó az anyjának.
Most tényleg az a fő kérdésed, hogy mire volt jó? Szerintem te is tudod, hogy játszma.
Amúgy te se vagy jobb, tanácskérés helyett panaszkodsz. Nőként mondom, hogy ha a nők unatkoznak, ott csúnya dolgok születnek. Rinyálás, játszmázás, hiszti a semmiért meg egymás cseszegetése.
Féltékeny volt és így adta ki magából hogy beszólt
Engedd el, nem éri meg ezen kattogni.
Tessék. 70 ft-ból tuti nem oldod meg a ragasztót, stb.
Ráadásul az ilyen muszájból kretívkodás általában végtelenül igénytelen lesz, mert a minőségi anyagra sincs pénz. Két mosás után darabokban jön le az ócska textilfesték, a füzetről a képek...
Én is csináltam egyedi füzetet anno magamnak, de decoupage ragasztóval, ami erősítette is a borítót. Te spórolni akarsz, gondolom valami ócska stiftes ragasztóval...
És azért durva, hogy már 2-300 ft-ért szuper mintás füzetek vannak, de ez nem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!