Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez most mire volt jó? A...

Ez most mire volt jó? A férjem exe legagyizta a lányuk tőlem kapott iskolás cuccait.

Figyelt kérdés

Mivel elég korlátozottak az anyagi lehetőségeink, igy egy kis kreativitást is csempeszek a gyerekeim cuccaiba, pl az olcsó füzetekhet gyártunk egyéni borítókat, a hátizsákjukat is kidekoraljuk a kedvenc figuráikkal, textilfestekkel csinálunk kedvenc figurás ruhákat stb.

A lányuk elkezdett nyafogni, hogy ő is ilyen cuccokat akar. Anyuka jól beolvasott nekem, hogy miért pikkelek a lányára, miért nem csinálunk neki is olyat, amilyet szeretne. Csináltunk, mire megkaptam, hogy a lanyának biztos direkt ilyen 💩 cuccokat vettem és képes lennék gagyiban elengedni iskolába és meg sorolhatnám. Ez nagyon rosszul esett nekem is és ahogy látom a lányának is. Olyan boldog volt a saját készítésű pólóitól, most meg kidobta mindet. Nem értem mire volt ez jó az anyjának.

aug. 20. 21:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
És neked mire jó, hogy kiírod ezeket a hülye kamu sztorikat? Szerinted nem tudjuk, hogy megint te vagy az?
aug. 20. 22:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Megint? Nem tettem fel több, ezzel kapcsolatban kérdést, de te bizonyára jobban tudod. Ha már volt ilyen jellegű kérdés, kérlek linkeld be, mert én nem találtam és tényleg érdekelne, hogy ebben mi mozgatja az anyját, mert ez nekem piszkosul logikátlan.
aug. 20. 22:07
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Mi nem ismerjük egyik felet sem, nem tudjuk milyenek a viszonyok. Mégis honnan tudnánk mi az ex motivációja. Nyugodtan állj oda elé és kérdezd meg.
aug. 20. 22:41
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Semmire nem jó, de ezek az exek már csak ilyenek, szeretik gerjeszteni a feszültséget. Aztán mikor majd felnő a gyerek csodálkozik miért nem tartja a kapcsolatot a toxikus anyjával…
aug. 20. 23:00
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
És most mi a kérdés? Exek és új nők általában nem kedvelik egymást, és ott szólnak be, ahol tudnak.
aug. 20. 23:06
 6/12 anonim ***** válasza:
61%

Most tényleg az a fő kérdésed, hogy mire volt jó? Szerintem te is tudod, hogy játszma.

Amúgy te se vagy jobb, tanácskérés helyett panaszkodsz. Nőként mondom, hogy ha a nők unatkoznak, ott csúnya dolgok születnek. Rinyálás, játszmázás, hiszti a semmiért meg egymás cseszegetése.

aug. 20. 23:25
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

Féltékeny volt és így adta ki magából hogy beszólt

Engedd el, nem éri meg ezen kattogni.

aug. 21. 00:26
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem simán drágábbra jön ki így minden...
aug. 21. 07:42
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Ami gagyi, az gyagyi. Nyilván jobbra gpndolt, hogy ennyire belelkesült a gyerek, utana meglatta.
aug. 21. 07:55
 10/12 anonim ***** válasza:
84%

[link]

Tessék. 70 ft-ból tuti nem oldod meg a ragasztót, stb.

Ráadásul az ilyen muszájból kretívkodás általában végtelenül igénytelen lesz, mert a minőségi anyagra sincs pénz. Két mosás után darabokban jön le az ócska textilfesték, a füzetről a képek...

Én is csináltam egyedi füzetet anno magamnak, de decoupage ragasztóval, ami erősítette is a borítót. Te spórolni akarsz, gondolom valami ócska stiftes ragasztóval...

És azért durva, hogy már 2-300 ft-ért szuper mintás füzetek vannak, de ez nem fér bele.

aug. 21. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!