Mi csípi a gyereket?
Sziasztok,
Köszi mindenkinek a tanácsot.
Közben esett le, hogy nem lehet allergiás kiütés, mert van egy közepe. Sőt, a közepén egy kis hólyagocska szerű is van legtöbbször, ezért is írtam, hogy hangya csípésre hasonlít.
Nagyszüleim még tanyán nőttek fel, vidéki emberként tudom hol kell keresni a bolhát. Az is igaz, hogy egyik embert sokkal jobban szereti, mint a másikat. Nagyon gyorsan tud szaporodni.
Úgy gondolom, ha az lenne, már elcsíptem volna egyet legalább..
Bőrgyógyászatra hiába is viszem, illetve az ambulancián kb kinevetnének, többet nem tudnának mondani, mint rovar csípés. Amin töprengek az, hogy hívok egy rovarirtót, de feleslegesen nem nagyon akarom lemérgezni a házat. Márpedig ha szúnyog csípi, akkor felesleges.
Ahol korábban laktunk, ott rengeteg macska, sün és egyéb állat járt. Nem volt ilyen gondunk. Itt nem igazán jár, a kamera szerint sem. De ha jár is, jóval kevesebb mint máshol.
Szóval az a nagy kérdés mit tegyek...
Most vettünk tapaszt, figyeljük segít-e.
Supraderm krém.
Szúnyog és allergiás rá.
Hidd el.
24. Nem hinném, hogy csalánkiütés, persze nem tudom kizárni. Van közepe, s ahogyan szárad egy picikét ki is fehéredik. Ha nem is vakarod, akkor is egy picike szúrásnyom marad a végén, rajta egy kis beszáradt vér.
Illetve egyetlen darab ilyen nekem is volt, én is ezt tapasztaltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!