Mi csípi a gyereket?
"Szúnyog: nos, ez a tigris szúnyog ez új szerzemény. De a szúnyogok amennyire tudom megszúrnak, elrepülnek. Ritkán csípnek egymás mellé. "
Nos, akkor most sajnos fel kell világosítsalak arról, hogy az csak az átlagos szúnyogra igaz, a tigrisszúnyogra viszont pont azok igazak, amiket az ember nem tartana jellemzőnek. Csípnek a nap minden szakában, de kifejezetten szeretnek nap közben, dög melegben, akár tűző napon. A szél sem zavarja őket túlságosan. Az a stratégiájuk, hogy "megsorozzák" az embert csípésekkel, nekem egyetlen szúnyog, amelyik bejutott a szobába valahogy pár perc leforgása alatt 10 helyen(!) csípte meg a karom és a nyakam valamelyik nap. De átlagban minimum 4-5 helyen már megcsíptek, mire észreveszed. Kifejezetten ügyesek abban, hogy ruharésekbe csípjenek be, pl. hosszú nadrág vagy szoknya alatt a bokádat. Fáj, ég a csípésük, nem csak viszket, és kifejezetten meg is dagad nekem is meg a férjemnek is. Borzasztó dögök, nem lehet megmaradni tőlük odakint a kertben július eleje óta, dacára a többszöri helyi szúnyogirtásnak és a riasztók használatának. :( Ha olyan helyre sikerült költöznötök, ahova már beköltözött, akkor nem lesznek problémamentesek a nyarak, nálunk tavaly költöztek be a környékre, akkor még csak augusztusban voltak.
Lányom allergiás a szúnyog csipesre
Pont így néz ki ha megcsípi a szúnyog
Akik bolhára szavaznak azok láttak már közelről bolhát? És a csípés helyét? Mert mi egyszer az új macskánktól bebolhásodtunk és a csípések nem ilyenek voltak. És látod a bolhát , meg akkor a szülőt is csípné előbb utóbb.
Vidd el bőrgyógyászhoz az biztos többet tud mert mi itt csak találgatunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!