Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, hogyan kezelnétek,...

Anyukák, hogyan kezelnétek, illetve mit mondanátok a kamasz fiatoknak, ha ezzel hozakodna elő?

Figyelt kérdés
Ha elmondaná, hogy férfitangát szeretne hordani, és hogy vennétek-e neki egyet, mert ki akarja próbálni, milyen lehet.

júl. 27. 14:13
A kérdező szavazást indított:
Engem nem zavarna, ő dolga mit vesz fel, ha szeretné, vennék neki egyet
Engem nem zavarna, ő dolga mit vesz fel, de megmondanám neki, hogy vegyen magának
Nem örülnék neki, ettől függetlenül ha vesz magának, felőlem hordhatja
Kiakadnék, és elbeszélgetnék vele, hogy miért akar egyáltalán tangát felvenni
45 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
22%

Biztosan nem, mert ez fétiscucc, a szexualitását meg élje majd meg saját zsebpénzből engem kihagyva.

Egyáltalán nem pártolom, hogy fétisholmikban járjon napközben heti 5 tesióra mellett, de ha lenne fiam, lenne ennyi esze. Nem az anyja dolga, mire gerjed a gyereke, amíg az legális.

júl. 27. 15:06
 2/3 anonim ***** válasza:
30%
Azt mondanám, hogy egy férfi nem hord ilyet, úgyhogy rám ne is számítson.
júl. 27. 15:44
 3/3 anonim ***** válasza:
A kamasz fiam oldja már meg egyedül az ilyen dolgait 😆
júl. 28. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!