Az összes peldnka ilyen vèkony? Vagy én vettem rosszat?
Figyelt kérdés
Nincs körülöttem baba, nekem első gyermek. 2 csomag pelust vettem próbára. Egy liberót, és egy pemperst. Őszintén ahogy kibontottam meglepődtem hogy ezek mennyire vékonykák. 🥹 ilyen az összes, vagy én vettem rosszat? 🥲😅 bocsi, és köszi. Egy 34 hetes kismama🥰júl. 23. 07:00
1/10 anonim válasza:
mi lupilut (lidl) használunk. Az is nagyon vékony.
De hidd el, böven fér bele pisi
2/10 anonim válasza:
A nedvszívó anyag meg fog benne duzzadni a nedvességtől.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊😁
júl. 23. 07:24
4/10 anonim válasza:
Próbáld ki, mennyi folyadékot tud elnyelni 😉meglepődsz majd
5/10 anonim válasza:
Igen, vékony, spórolnak az anyaggal, hogy többet vegyél meg belőle, plusz fogod látni, hogy nem egy kupacban szívja fel a pisit, hanem szétoszlik három hosszúkás csíkban, úgy duzzad meg.
A Libero legalább szép a méhecskés mintájával (ha olyat vettél) :)
6/10 A kérdező kommentje:
Hát kíváncsi leszek. 😅 nem tudom miért vártam vastagabbat 😁 és amúgy ki melyiket ajánlja? Melyik a jó? Kipróbálbék szívesen többet is
júl. 23. 11:37
7/10 anonim válasza:
Ez abszolút gyerekfüggő, hogy kinek melyik válik be, ha megnézed a hasonló kérdéseket...
De amúgy a drogériás sajátmárkások (dm-Babylove, Rossmann-Babydream) ár-érték arányban nagyon jók! :)
8/10 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy Úristen, mennyire vékony, aztán mikor szivárgott a magzatvíz, egy kettes peluson ülve mentem a kórházba, és semmi nem lett magzavizes. Akkor azt mondtam, hogy aztaaa.
9/10 anonim válasza:
Ne vásárolj be előre nagy mennyiséget. Felesleges.
10/10 anonim válasza:
Pamperst használok. Miénk is vékony de fér bele bőven:)
Liberó nekünk sajnos nem jött be😐
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!