Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miutan megszületett a babatok...

Miutan megszületett a babatok mennyire hidegültetek el a ferjetektöl?

Figyelt kérdés
En ugy erzem mintha az összes szeretetem a kisfiamnak adtam volna es mar nem tudom a ferjemet szeretni. A kisfiunk mar lassan 2 eves szoval nem hiszem hogy ez atmeneti. Ti ugyanugy szeretitek a ferjeteket vagy valami mas alakult ki?
júl. 22. 09:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

#9 igaza van a 8-asnak.

Barmennyire is sertoen fogalmazott, van akinek csak az ilyen stilus használ.

júl. 22. 12:18
 12/17 anonim ***** válasza:
95%

11: nem ilyen stílus senkinek nem használ, max ellenállást szül.

Plusz ha nem volt ilyen helyzetben, nem tudja mi váltja ki, akkor miért kell beleszólnia?? Pláne ilyen stílusban?

júl. 22. 12:23
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk volt egy felívelés, amikor kb. egymás vállán sírtunk, hogy milyen cuki, a miénk, el sem hisszük. Aztán nálam jött valami megfekvés, nem éreztem jól magam sehogy, sehol és ez kihatott a kapcsolatunkra. Volt egy fél évünk, amikor azért elgondolkodtam, hogy lesz-e ennek folytatása. Aztán változtattunk az életünkön, én újra jobban kezdtem érezni magam, picit több időt fordítottunk egymásra tudatosan és visszaálltunk abba a stabil helyzetbe, ahol voltunk a gyerek előtt. Vállaltunk mégegyet és a hullámvasút újra kezdődött. Egyszer összeborulva sírtunk mennyire hálásak vagyunk egymásért és a gyerekeinkért, aztán egy nehéz nap után meg gyilkoltuk egymást. Én azért, mert a gyerekek tupírozták az idegszálaimat, a férjem meg a munkahelyéről hozta haza. Nagyon mélyre kerültem, megint nem volt jó sehogy, semmi, mintha bezabált volna az anyaság és érdemben beszélgetni sem tudunk semmiről, mert nem történik itthon velem semmi, mit meséljek? Az ő sztorijaira meg nem vagyok kíváncsi, a felét nem hallom meg, mellesleg megöl a sárga irigység, hogy neki van élete a gyerekeken túl. Na itt jön el megint az a pont, amikor én visszaálltam kicsit dolgozni, terápiára jártam külön, majd kétszer voltunk ketten is. Mindenkinek helyre került miben kellene "engednünk" és most dolgozunk rajta. Egyelőre itt tartunk. Szerintem ez egy olyan érzékeny időszak egy alakuló család életében és annnyi de annyi mindenen el lehet csúszni, hogy ezt nem lehet célzottan egy valamire rávetíteni. Lásd az itteni válaszok: csak a férjed spermája kellett, meg ha elmúlik a szertet, ott nem is volt. Atyaég... :D
júl. 22. 12:55
 14/17 anonim ***** válasza:
júl. 22. 12:57
 15/17 anonim ***** válasza:
40%

#8-nak abban igaza van, hogy a kerdezo jo uton halad az egyedulallo anyasag fele. Ket ev utan egyetlen epeszu ferfi sem toleralja, hogy hazalapatolni a penzt arra jo, de semmilyen szeretetet nem kap a felesegetol.

Mondjuk 8 honapos kapcsolatban gyereket vallalni meg a masik veglet, egy idegennel, azert az sem normalis dolog, ne tegyunk mar ugy, mintha az lenne.

Viszont a kerdezo nem irja, mivel probalkozik visszaforditani a folyamatot, o ezt veglegesnek gondolja.

júl. 22. 14:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Nálunk is érezhető az elhidegülés,pedig 12 év után vállaltunk gyereket,és addig minden tökéletes volt.

A terhesség még közelebb hozott minket, aztán a szülés után a férjem teljesen összeomlott, agresszívvá vált, dührohamai voltak a gyerek irányába, csúnyán is beszélt. Féltem hogy bántani fogja, pedig soha előtte semmi ilyesmit nem tapasztaltam tőle. Azóta jár pszichológushoz, sokkal jobb a helyzet, már nincsenek ilyen kirohanások. De úgy érzem valami eltörött bennem. Hogy hiába élünk szépen, már nem tudok ugyanúgy nézni rá. Szexet meg ő akarja kevésbé, pedig nem sokat változott a külsőm, szerintem inkább ő is szégyelli magát a korábbiakért.

júl. 22. 16:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Semennyire.

Egyik gyerekünk születése után sem.(Kettő van)

Mondhatni még szorosabb lett a kapcsolatunk.

júl. 22. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!