Miutan megszületett a babatok mennyire hidegültetek el a ferjetektöl?
#9 igaza van a 8-asnak.
Barmennyire is sertoen fogalmazott, van akinek csak az ilyen stilus használ.
11: nem ilyen stílus senkinek nem használ, max ellenállást szül.
Plusz ha nem volt ilyen helyzetben, nem tudja mi váltja ki, akkor miért kell beleszólnia?? Pláne ilyen stílusban?
#8-nak abban igaza van, hogy a kerdezo jo uton halad az egyedulallo anyasag fele. Ket ev utan egyetlen epeszu ferfi sem toleralja, hogy hazalapatolni a penzt arra jo, de semmilyen szeretetet nem kap a felesegetol.
Mondjuk 8 honapos kapcsolatban gyereket vallalni meg a masik veglet, egy idegennel, azert az sem normalis dolog, ne tegyunk mar ugy, mintha az lenne.
Viszont a kerdezo nem irja, mivel probalkozik visszaforditani a folyamatot, o ezt veglegesnek gondolja.
Nálunk is érezhető az elhidegülés,pedig 12 év után vállaltunk gyereket,és addig minden tökéletes volt.
A terhesség még közelebb hozott minket, aztán a szülés után a férjem teljesen összeomlott, agresszívvá vált, dührohamai voltak a gyerek irányába, csúnyán is beszélt. Féltem hogy bántani fogja, pedig soha előtte semmi ilyesmit nem tapasztaltam tőle. Azóta jár pszichológushoz, sokkal jobb a helyzet, már nincsenek ilyen kirohanások. De úgy érzem valami eltörött bennem. Hogy hiába élünk szépen, már nem tudok ugyanúgy nézni rá. Szexet meg ő akarja kevésbé, pedig nem sokat változott a külsőm, szerintem inkább ő is szégyelli magát a korábbiakért.
Semennyire.
Egyik gyerekünk születése után sem.(Kettő van)
Mondhatni még szorosabb lett a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!