Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miutan megszületett a babatok...

Miutan megszületett a babatok mennyire hidegültetek el a ferjetektöl?

Figyelt kérdés
En ugy erzem mintha az összes szeretetem a kisfiamnak adtam volna es mar nem tudom a ferjemet szeretni. A kisfiunk mar lassan 2 eves szoval nem hiszem hogy ez atmeneti. Ti ugyanugy szeretitek a ferjeteket vagy valami mas alakult ki?
júl. 22. 09:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire nem hidegültem el.

A szeretetem megoszlik köztük. Mostmár 2 gyerek van, így 3 fele.

Ha 1-2 hétről lenne szó, betudnám hormonzavarnak, vagy a kezdet varázsának. De te 2 év után kezdesz csak el ezen gondolkodni?

Keress szakembert, ha nem akarsz egyedülálló anya lenni

júl. 22. 09:07
 2/17 anonim ***** válasza:
87%

Nem hidegültünk el egyáltalán. Sőt, talán jobban szeretem, mint gyerek előtt.

Még ha csak pár hónapos lenne a gyerek, akkor megérteném, hogy nem rázódtál vissza, de 2 év. A gyerek előtt szeretted? Vagy csak azért kellett hogy gyerek legyen? Ha menteni akarod a házasságod próbáljatok elmenni párterápiára, vagy válj el. Ne rabold az idejét, ha nem szereted.

júl. 22. 09:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Új szintre emelte a kapcsolatunkat, én inkább úgy mondanám. De nem negatív értelemben. A szex egy darabig kevesebb volt, de azt a hormonok számlájára írtam.
júl. 22. 09:21
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
Már a terv alatt elhidegültem tőle. A gyerek 1,5 éves korára szét is mentünk.
júl. 22. 09:22
 5/17 anonim ***** válasza:
*terhesség
júl. 22. 09:23
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk hatalmas hullámvölgyek voltak. 4 éves múlt a lányunk és egyáltalán nem ugyanolyan minden mint a gyerek előtt. Nekem szülés utáni depresszióm volt, amiből nagyon nehezen lábaltam ki. Férjem ugyan mindenben segített és segít a mai napig. Ennek ellenére valami megváltozott. Mostanra vannak felívelések, jobb isőszakok. Mind attól függ mennyi időt tudunk kettesben tölteni. A legjobb élményünk eddig egy 2 napos, páros bodywork esemény volt. Nehéz út és rengeteg munkát kell beletenni, tudatosan figyelni a másikra és kettőnkre, a gyerek mellett. Úgy is, hogy a mienk igazi tündérmesés szerelem volt hosszú évekig. Ezt borította a gyerek és a depresszió. Ugyanolyan sosem lesz már, azt nem is szabad keresni.
júl. 22. 09:28
 7/17 anonim ***** válasza:
73%
Az elején, hormonok, egymás után jövő terhességek megviselték a házasságunkat, de túl lendültünk rajta és újra visszatalaltunk egymáshoz. A szeretet nem múlik el, ha elmúlik, akkor ott nem volt szeretet.
júl. 22. 09:43
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
A kérdést sem értem. Hogy hidegulhetnek el a szerelmemtől miután a közös gyermekünket világra hoztam? Hiszen semmi nem változott negatív irányba, csak pozitívba. Mondjuk mi nem 15 év után vállalunk gyereket, hanem 8 honapos kapcsolatba. 5 éves elmúlt a fiunk, mi oda vagyunk egymásért és a gyerekünkért is. Neked valószínű csak gyerek kellett, a párodat meg a sperma miatt tartottad, mostmár nincs rá szükséged. Nem szeretsz szexelni? Nem hiányzik? Ha nem akarod hogy a gyereked apa nélkül nőjön fel a te hülyeséged miatt, akkor szedd össze magad.
júl. 22. 12:09
 9/17 anonim ***** válasza:
85%
8: undorító és empátiát nélkülöző a gondolatmeneted…
júl. 22. 12:14
 10/17 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó 8 hónapos kapcsolatban, ahol még tart a rózsaszín köd, könnyű így beszélni! Mi 5 év után vállaltunk gyereket, és igenis megrengette a házasságunkat, de helyre hoztuk! Gyökerestül megváltozott az életünk. Előtte pörögtek az események, utaztunk sokat, utána, pedig csak a gyerekekkel foglalkoztunk, és ikreink is lettek ráadásul, úgy hogy nem volt egyszerű, de, mint mondtam, mindent helyre lehet hozni, ha mind a kettő fel akarja. Most már 4 évesek a gyerekek, önállóbbak, így újra egymásra találtunk.
júl. 22. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!