Szerintetek a szülők inkább örülnek a nem tervezett gyereknek?
Ha megállapodnak, hogy nem lesz több gyerek, akkor szerintem nem örülnek egy terhességnek, de ez sem törvényszerű.
Mi a férjemmel az egyik nap azt beszéltük, hogy totál ki vagyunk purcanva a 3 gyerekünktől, állati nehezek a mindennapok, egy hajszállal sem bírnánk több terhet már a válkunkon vinni, úgyhogy ha most teherbeesnék, elvetetnénk mindenki mentális épsége érdekében. Akkor még nem tudtam, hogy már abban a pillanatban is terhes voltam, 2 nap múlva ugyanis pozitívat teszteltem. És csodák csodája, örültünk, már aznap megbeszéltük, hogy nem lesz itt semmiféle abortusz és boldogok vagyunk azóta is, hogy van nekünk ez a bónuszbabácska, pedig még mindig nehéz az élet, de valahogy lendületet adott ő nekünk.
Én racionális okokból úgy gondolom, hogy nem kéne most több gyereket vállalnunk (később esetleg). Érzelmi szinten viszont vágyom rá. Fel is tudnánk nevelni, nem torkollna katasztrófába. Ilyen körülmények között örülnék, ha becsúszna, mert az elsősorban az érzelmi szinten múlik.
Meg amúgy is, abortuszra nem mennék, ha a helyzet adott, direkt próbálnám a jó oldalát nézni és annak örülni.
Ha nem szeretnének gyereket, akko kétlem, hogy annyira örülnének neki, mikor kiderül.
Az más kérdés, hogy később lehet, hogy megszeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!