Szerintetek a szülők inkább örülnek a nem tervezett
gyereknek?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy megállapodnak arról hogy nem lesz gyerek, de valahogy mégis "becsúszik". Nyilván emberfüggő, de mennyire lehet azt mondani, hogy inkább örömmel fogadják ezt vagy inkább nem?
Nekünk becsúszott egy nem tervezett baba. Mi örömmel fogadtuk, bár elég rendesen át kellett szervezni az életünket.
júl. 21. 15:50
2/14 anonim válasza:
Inkább nem örömmel, hisz NEM tervezik. Ennek okától függ, h az 1-eshez hasonlóan végül megtartják-e vagy sem.
júl. 21. 16:05
3/14 anonim válasza:
Nem
(mi sem örültünk neki, most sem hogy már tini)
júl. 21. 16:06
4/14 anonim válasza:
Először nem örültem. Csak sírtam.
De nem megtartani nem tudtam.
Aztán ahogy haladt előre a terhesség, kezdtem várni.
Jó így.
júl. 21. 16:18
5/14 anonim válasza:
Nem, aki tényleg nem akarja, az nem fog örülni neki. Csak azok,akik igazából akarták. Én pl inkább nem szexelnék, csak nehogy gyerekem legyen, akkor inkább a halál.
júl. 21. 16:52
6/14 anonim válasza:
Nem.
Nem tudok teljes szívvel - lélekkel..
júl. 21. 16:54
7/14 anonim válasza:
Olvasd már újra a mondatot.
Valami bekövetkezik, amit kifejezetten nem akar valaki. Nyilván majd örül neki...
júl. 21. 18:11
8/14 anonim válasza:
Szerintem ahol egyértelműen sem most, sem később nem akarnak egy gyereket se, ott nem fognak örülni, sőt.
Ahol nem akarnak most, de előbb jön, ott még jól is elsülhet.
Ahol nem akarnak többet, mert már van valamennyi, ott is még lehet jó vége. De azért elég rizikós.
júl. 21. 18:33
9/14 anonim válasza:
Ha nem akarnak, miert őrülnenek? Lehet hogy később megszeretik a gyereket, de az más.
Akik bizonytalanok, es "becsúszik", az megint más. Mi így voltunk, a terhesseg alatt nem örültem kifejezetten, de mikor mar 1-2 éves lett, plane 3-4, mar ténylegesen nagyon örültem hogy így alakult.
júl. 21. 19:39
10/14 anonim válasza:
Ez nagyon szülő- és körülményfüggő. Anyám nem örült nekem, apa igen. 4en vagyunk testvérek, és elvileg egyikünket se terveztek...na ez nekem mondjuk már gyanús, 4x az életében nem lehet ilyen peches valaki. 1x TALAN megtörténik valakivel véletlenül...na mindegy. Nálam érződik a tesoim közül a legjobban, hogy nagyon nem örült anyám, mert csak 6 hónapos volt a nővérem, amikor teherbe esett velem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!