Nem tetszik, ahogy anyós apos hozzááll a másfél éves fiamhoz?
Anyósom is ilyen, jön, de nem foglalkozik a gyerekkel. Aztán kérdezi, hogy mikor megy hozzá? Mondom minek....? Tök felesleges.
2 éves a gyerek, múltkor focizott vele a mama. 1x. 2 év alatt. Meg is lepődtem. Mondtam is a férjemnek, hogy ez remélem valaminek a jele. Azóta nem láttuk anyósomat, ez már 1 hónapja volt.
Nekem fura, meg szarul esik, mindig mondom is a férjemnek. De ő meg azt mondja, nem tud vele mit csinálni, anyaként is ilyen volt.
Nekem azért is esik rosszul, mert nekem nem élnek a szüleim, és egy szem nagymamája van a gyereknek, de ő sem foglalkozik vele.
Itt egyesek komolyan azt várják, hogy egy nagymama fogócskázzon meg focizzon az unokájával?
Azzal egyetértek, hogy leülhetne melléje vonatozni vagy ilyesmik. De azért ne képzeljétek, hogy az anyósotok úgy szaladgál majd a gyerek után, mint ti, 30 évvel fiatalabban.
#8-as, anyósom 60 éves, totál aktív. Biciklizni jár például.
És nem, nem azt várom tőle, hogy focizzon vele, csak írtam, hogy múltkor ő állt neki focizni, mikor a gyerek hívta. Nekem már az is elég lenne, ha az ölébe venné, és beszélgetne vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!