Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tetszik, ahogy anyós apos...

Nem tetszik, ahogy anyós apos hozzááll a másfél éves fiamhoz?

Figyelt kérdés
Másfél éves a fiam. Kiskora óta probléma van a hozzáállással. Már a férjemmel is összevesztem,mert teljesen vakon van. Egyszerűen nem foglalkoznak vele, ide jönnek és azt hiszik egyhelyben tudják tartogatni. Hozza se szólnak. Egy mesekönyvet nem néztek meg. Szeret fogocskazni, csak anyósom lusta. Azt hiszi ha minden hülyeséget meg vesz neki szeretni fogja a gyerek. Ahogy megjonnek a fiam szalad oda hozzám, teljesen megváltozik a gyerek. Elkezd hisztizni, sírni. A másik óriási probléma az alpári beszéd, nagyon csúnyán beszélnek a gyerek előtt.. nem is részleteinem. Kivagyok akadva rájuk és ők is rám hogy nem engedem el a gyereket sehova. De hát hova engednem, menekül tőlük.. veszekedjek tovább?
júl. 16. 12:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Igen
júl. 16. 12:41
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Nem várható el hogy “animátorkodjanak”, bár személy szerint nem értem, hogy lehet fárasztó a saját unokájával aktívan foglalkozni egy nagyszülőnek. Erőltetni ezt nem lehet, ebbe beletörődnék. Az alpári beszédet viszont nem engedném a gyerek előtt, ergo vagy visszafogják magukat vagy akkor nem jöhetnek hozzánk és a gyerek sem hozzájuk, és pont.
júl. 16. 12:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy az a baja a gyereknek hogy szó szerint leszarjak. Amikor anyukám jön már szalad oda hogy mama mama, mennek virágot ültetni, homokozni vagy egyszerűen leülnek vonatozni. Ezt múltkor látta anyósom, pont itt farasztott. Meg is jegyezte, hogy szereti a mamajat. Hát hogy lehet valaki ennyire hülye.. anyósom oda adja neki a telefonját, földhöz vágja a gyerek azt ertetlenkedik. Miért kell neki telefonnal játszani?
júl. 16. 13:03
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Az én anyósom azt szeretné, ha folyton az ölében ülne a gyerek és tudna tévézni. Mivel a gyerek menne állandóan, anyósom meg nem akar utána menni, nálunk is ez van. Mondjuk anyósom legalább nem beszél rondán. De mivel így egyikük se akar a másikkal lenni, legalább nincs az, hogy aludjon náluk.
júl. 16. 13:14
 5/11 A kérdező kommentje:
4-es nálunk vinnék a gyereket, de szó se lehet róla. Mit csináljon náluk egyedül. Szóval még rosszabb a helyzet. És igen nálunk is lustaság van semmi más. Nem érdeklődik a gyerek felől, csak "gyere adj puszit maminak". Mert erre van szüksége egy gyereknek, hogy állandóan őt puszilgassa.
júl. 16. 13:17
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
5# azt mondjuk elsők között tanítottuk meg a gyereknek, hogy nem kell puszit adnia, ha nem akar.
júl. 16. 13:24
 7/11 anonim ***** válasza:
71%

Anyósom is ilyen, jön, de nem foglalkozik a gyerekkel. Aztán kérdezi, hogy mikor megy hozzá? Mondom minek....? Tök felesleges.

2 éves a gyerek, múltkor focizott vele a mama. 1x. 2 év alatt. Meg is lepődtem. Mondtam is a férjemnek, hogy ez remélem valaminek a jele. Azóta nem láttuk anyósomat, ez már 1 hónapja volt.

Nekem fura, meg szarul esik, mindig mondom is a férjemnek. De ő meg azt mondja, nem tud vele mit csinálni, anyaként is ilyen volt.

Nekem azért is esik rosszul, mert nekem nem élnek a szüleim, és egy szem nagymamája van a gyereknek, de ő sem foglalkozik vele.

júl. 16. 14:03
 8/11 anonim ***** válasza:
10%

Itt egyesek komolyan azt várják, hogy egy nagymama fogócskázzon meg focizzon az unokájával?

Azzal egyetértek, hogy leülhetne melléje vonatozni vagy ilyesmik. De azért ne képzeljétek, hogy az anyósotok úgy szaladgál majd a gyerek után, mint ti, 30 évvel fiatalabban.

júl. 16. 17:27
 9/11 anonim ***** válasza:
83%

#8-as, anyósom 60 éves, totál aktív. Biciklizni jár például.

És nem, nem azt várom tőle, hogy focizzon vele, csak írtam, hogy múltkor ő állt neki focizni, mikor a gyerek hívta. Nekem már az is elég lenne, ha az ölébe venné, és beszélgetne vele.

júl. 16. 17:44
 10/11 A kérdező kommentje:
Nálunk a dedik aktivabbak mint a mama.. ez a vicc.
júl. 16. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!