Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tini roma pár hogyan képes...

Tini roma pár hogyan képes 16-17 évesen már gyereket nevelni?

Figyelt kérdés
Pár napja láttam ilyen 16-17 éves fiú lányt akinek gyerekük volt. Hogyan képesek ennyire fiatalon gyereket nevelni?
2024. júl. 15. 18:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
🤦🏽 mert ciganyok..
2024. júl. 15. 18:26
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

Nem akarok előítéletesnek tűnni, de "nevelni" szerintem sehogy.

Megszülni, etetni-itatni, öltöztetni meg az állam támogatásával.

2024. júl. 15. 18:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Más kultúra. Ilyen esetben van, hogy a gyereket vállaló gyerekek, gyereke idősebb, mint a saját testvérük.
2024. júl. 15. 18:39
 4/13 anonim válasza:
92%
Nekem is rögtön ez jutott eszembe, hogy nevelni nem igazán nevelik a gyerekeiket, hiszen már őket se igazán nevelték meg...
2024. júl. 15. 20:13
 5/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
87%

Két kérdés:

1. Képes?

2. Nevelik?

2024. júl. 15. 21:27
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Sajnos sokan a családi pótlék miatt csinálják, illetve sokaknál ezt "várják el". Ők is fiatalon születtek, így tekintik normálisnak.
2024. júl. 15. 21:31
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Nevelni azt nem képes, ez csak a szex következménye+ a segély megkapásának a módja. Én inkább azért fizetnék nekik az állam helyében, hogy ne szüljenek 2 gyereknél többet. Máris jobban figyelnének. Azon kívül, hogy a szavazatukat megvehető lesz, semmi haszna a társadalomnak belőlük. Dolgozni nem nagyon fognak úgyse, csak szaporodnak,mint a nyulak. Most nem a kulturáltabb cigányokra gondolok, hanem akik megragadtak ezen a szinten és már 18 évesen van 4 gyerekük és nem azért ,mert annyira akarják. Csak szeretnek dugni.
2024. júl. 16. 08:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A cigányok nagycsaládban laknak, valószínűleg sok rokon van a közelben, és együtt megoldják.
2024. júl. 16. 11:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Sehogy. Van egy pár ilyen a városunkban, nevelni sehogy nem nevelik, nőnek mint a dudva, a koszon kívül más nem nagyon ragad rájuk. Ha a nagyszülőknek van kis esze, azok segítenek, de ez nem túl gyakori errefelé. Ismerek olyan lányt, azt se tudta, hogy születik a gyerek, mikor terhes lett. Az anyja viszont irányba állította, csak későn.
2024. júl. 16. 12:55
 10/13 flora08 ***** válasza:
100%
Általában együtt élnek a szülőkkel, nagyszülőkkel, így van segítség. Anyuka nincs egyedül reggeltől kora estig mert apuka dolgozik: ott van az anyukája, testvére, nagynénje, unokatestvére, keresztanyja, stb. Teljesen más kultúra. Az óvodában sokszor tapasztalom a fiatal szülők kisgyerekeit a nagyszülők nevelik, mert még ők maguk is gyerekek. Voltam már olyan fogadóórán, ahol anyuka azt sem tudta szerintem milyen rendezvényen van, nem is volt hajlandó bekapcsolódni a beszélgetésbe, a nagymamával egyeztettünk mindent.
2024. júl. 16. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!