Mit csináljak, hogy ne akarjon a gyerek állandóan strandra menni?
El kell neki magyarázni az okokat az ő szintjén.
Hívj át barátot, osztály társat, vegyél 2vízipisztolyt vagy buborékfújót, csinálj nekik limonádét meg süss palacsintát. Elhiszem, hogy egyedül unatkozik, találd fel magad!
Jelöljetek ki strandolós napokat a naptárban amiket lehet várni, ő is tud hozzá igazodni, tudja mikor lesz, mikor nem.
Nem teheted meg vele, hogy egész nyáron mindig nemet mondasz neki. Viszont az is érthető, hogy nem lehet mindennap strandra menni. Nem is lenne az sem jó - se nevelési, se másmilyen szempontból - mégha nem lenne anyagi akadálya.
Egyébként, én megértem a gyereket is. Amikor a fiam ennyi idős volt, én konkrétan lent laktam a játszótéren. Szerencsére volt pár szülő és gyerek, akikkel mindennap, hétvégén is lent voltunk. Délelőtt nem, hanem négy óra körül, és egészen sötétedésig.
Egyszerűen nincs el, pláne egy fiú, aki mozgékony. Még negyedikből kimaradva is lent volt állandóan, bár akkor már többször leengedtem a többi fiúval.
Szerintem inkább gyerektársaság kéne neki, akikkel tudna játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!