Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyereknevelők a gyermek...

Kisgyereknevelők a gyermek pelenkázását kesztyűben végzik?

Figyelt kérdés
Kapnak gumikesztyűt mint a kórházban?
júl. 13. 14:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
87%

De nem is kell hozzányúlni... 7 hónapos a gyerekem, napi legalább 5x pelenkázom, de kB 1000 pelenkacseréből ha 3x lett kicsit kakis a kezem. Az is még mind a hozzátáplálás előtt. Nagyon szerencsétlennek kell lenni ahhoz, hogy pelenkázás közben belenyúlj egy 2 éves kakijába.

Plusz ezért kell utána kezet mosni.

júl. 13. 15:46
 12/32 A kérdező kommentje:
Elhiszem, de én így tartanám higiénikusnak. Attól függetlenül kezet mosnék.
júl. 13. 15:48
 13/32 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem adnak viszel magaddal kesztyűt probléma megoldva, ha rákérdeznek elmondod az aggályaid.
júl. 13. 15:53
 14/32 anonim ***** válasza:
79%

"higiéniátlannak"

Huh, ez fájóan borzalmas szóalkotás tőled.

Pelenkazaskor nem kell hozzá érni a széklethez. Amúgy lesz máj 7 gyerek rad bízva, napi 4-5 tervezett peluscsere, plusz extra ha baleset van. 35 gumikesztyu naponta. Hát, szerinte, gyorsan rajossz, hogy kezét mosni olcsóbb lesz

júl. 13. 15:57
 15/32 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ha ennyire viszolyogsz ettől válassz másik szakmát.

Szobatisztuló gyerek lehet az öledbe fog pisilni, előfordulhat, hogy pont a bölcsiben jön ki egy betegség is telibe hányja a ruhád a gyerek. Ilyen kicsik sokmindent a szájukba vesznek, ott van a nyáluk mindenhol. Ez egy ilyen munkakör, nem lehet szkafanderben dolgozni.

júl. 13. 15:57
 16/32 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, mond hogy nem ennek tanulsz.

Idegen gyerekek? Évekig rád lesznek bízva azok a picik, ha jó szakember vagy tudod minden kis problémájukat, puszit adnak, ölelnek... elkeserítő lenne ha idegenként kezelnéd őket.

júl. 13. 16:08
 17/32 anonim ***** válasza:
94%

"Az itteni kórházban kapnak kesztyűt."

Az a csecsemő ápoló. Nem gondozó. Nem ugyanaz a kettő.

júl. 13. 16:10
 18/32 A kérdező kommentje:
Azért hipohonder nem vagyok a pisi, nyál, az nem olyan. A széklet az amivel így gondolom. De akkor gyakszira veszek majd.
júl. 13. 16:32
 19/32 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon gáz vagy kérdező, aki így áll hozzá remélem sose végzi el a szakot.
júl. 13. 16:37
 20/32 A kérdező kommentje:
19. Akkor nyúlkálj a székletben ha neked annyira álmod. Ettől függetlenül gondoskodó, felelősségteljes vagyok. Csak irtózom a széklettől és a kesztyű véd ezért kérdeztem, hogy kapunk vagy sem. Aki emberek pelenkáz annál alap lenne szerintem.
júl. 13. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!