Mennyire nehéz 3 kicsi gyerekkel?
Már nem mindegy ki mit ír?
Már ott vannak a gyerekek( gondolom)már nevelni kell őket ha nehéz ha nem.
Én nekem csak két gyerekem van, de nem akartam megszivatni magam két kicsivel, direkt nagy korkülönbséggel szültem.
Szóval én még kettőt sem vállaltam be kis korkülönbséggel nem még hármat.
Biztos nagyon nehéz. Ugyan nekem van három, de majdnem 6 éves volt a középső, mikor a pici született.
Van tapasztalatom 21 hónap korkülönbséggel a 2 nagy között, megvan az előnye a kicsi korkülönbségnek is de főleg az első 1-1,5 év nagyon nehéz, még egy újszülöttel nem bírtam volna kicsi korukban.
3 gyermekem van, de 3 év van a nagy és a középső és a középső és a legkisebb között.
Tervezetten.
Ennél kisebb korkülönbség szerintem felér egy öngyilkossággal.
Még hármasikrekkel is "könnyebb",mert korban azonos a nevelési igényük,és "hamar" fognak együtt játszani,stbstbstb.
De mondjuk sokan képesek erre,múltkor láttam egy jóindulattal huszonéves roma párt,4 gyerekkel, egyik sem volt több 3 évesnél.A csecsemő,és egy "baba" egy olyan retek babakocsiba feküdt együtt,hogy a látványtól vérmérgezést lehetett kapni.Meg 2 másik,már járni tudó gyerek.Az volt a furcsa,hogy semmi sem volt náluk, se egy cumisüveg, se egy pelenka,semmi.
Na mindegy, aki ilyen kis korkülönbséggel vállal gyereket, az megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!