Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz 3 kicsi gyerekkel?

Mennyire nehéz 3 kicsi gyerekkel?

Figyelt kérdés
3 éves, épp hogy 2 éves és újszülött. Szerintetek mennyire nehéz 3 ilyen korú gyereket nevelni egyszerre?
2024. júl. 11. 15:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon, sose vallalnam be.
2024. júl. 11. 16:01
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Már nem mindegy ki mit ír?

Már ott vannak a gyerekek( gondolom)már nevelni kell őket ha nehéz ha nem.

2024. júl. 11. 16:01
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Én nekem csak két gyerekem van, de nem akartam megszivatni magam két kicsivel, direkt nagy korkülönbséggel szültem.

Szóval én még kettőt sem vállaltam be kis korkülönbséggel nem még hármat.

2024. júl. 11. 16:04
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon. Ez lényegében 2 dackorszakos meg egy csecsemő. Nálam legalább a "nagy" 4 és fél volt, és végtelenül nyugodt, alkalmazkodó típus. Így sem emlékszem annyira a harmadik első életévére... :D
2024. júl. 11. 16:08
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem enyémek szerencsére.
2024. júl. 11. 16:09
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
Ez van, a csokosok gyorsan kell szüljenek.
2024. júl. 11. 16:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nagyon nehéz. Ugyan nekem van három, de majdnem 6 éves volt a középső, mikor a pici született.

Van tapasztalatom 21 hónap korkülönbséggel a 2 nagy között, megvan az előnye a kicsi korkülönbségnek is de főleg az első 1-1,5 év nagyon nehéz, még egy újszülöttel nem bírtam volna kicsi korukban.

2024. júl. 11. 16:48
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

3 gyermekem van, de 3 év van a nagy és a középső és a középső és a legkisebb között.

Tervezetten.

Ennél kisebb korkülönbség szerintem felér egy öngyilkossággal.

2024. júl. 11. 18:59
 9/12 babyboom567 ***** válasza:
21%

Még hármasikrekkel is "könnyebb",mert korban azonos a nevelési igényük,és "hamar" fognak együtt játszani,stbstbstb.

De mondjuk sokan képesek erre,múltkor láttam egy jóindulattal huszonéves roma párt,4 gyerekkel, egyik sem volt több 3 évesnél.A csecsemő,és egy "baba" egy olyan retek babakocsiba feküdt együtt,hogy a látványtól vérmérgezést lehetett kapni.Meg 2 másik,már járni tudó gyerek.Az volt a furcsa,hogy semmi sem volt náluk, se egy cumisüveg, se egy pelenka,semmi.

Na mindegy, aki ilyen kis korkülönbséggel vállal gyereket, az megérdemli.

2024. júl. 11. 19:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rohadt nehéz lehet, nagyon kell akarni, mind a 3-at, különben kiégsz. Nekem 2 kicsivel is nagyon nagyon fárasztó, de ezt még úgy érzem győzöm. 3 már csak arról szólna, hogy senki nem hal meg és kész.
2024. júl. 11. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!