Nem féltek tőle hogy a gyerekek személyisége nem lesz kompatibilis a tiétekkel?
Nekem ez elég nagy félelmem. A férjem is és én is nagyon nyugodt, konfliktuskerülő, talán túlságosan is alkalmazkodó emberek vagyunk. Sosem jöttem jól ki a nagyon hangos, akaratos, kötözködő, irányító típusú emberekkel. Ez csak a mi példánk, de nagyon sok személyiség nem kompatibilis, sokszor látom ezt a családunkban is. Hogy szeretik egymást, mert rokonok, de emberileg nem, ha nem lennének egy család, messzire kerülnék egymást.
Ti nem féltek/féltetek ettől? Akinek nagyobb gyerekei vannak, nektek mik a tapasztalataitok?
Szintén, mint a #6-os. Ha előre tudják, hogy ilyen leszek, nem biztos hogy kellett volna a 2. gyerek. 😃
Ha “kapok” egy olyan gyereket mint én vagyok, biztosan fel kell kötnöm a gatyát, de félni azért nem félek.
#4 tényleg jó úgy együtt élni hogy bánod, hogy nem védekeztél!
Kicsit félreérthető volt, amit írtam, nem szeretném, ha ugyanolyan gyerekem lenne, mint én vagy akár a férjem. Egyébként sok mindenben mi sem hasonlítunk. Az én sem bánnám, ha nyitottabb, barátkozósabb gyerekem lenne, könnyebb lenne akkor neki az élet. Nem csak azokat az embereket szeretem, akik olyanok mint én, de vannak olyan tulajdonságok, amiket nehezen viselek el. Aztán persze ezt úgyis a sors dönti el. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat egyébként! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!