Elutaznátok egy 8 hónapos babával a tengerpartra?
Figyelt kérdés
A húgom utazási irodában dolgozik és 4 utas lemondta 3 hét múlvára az Azori szigeteki útjukat. A főnöke, akivel nagyon jóban vannak és meg van elégedve a munkájával mert vagy 15 éve ott dolgozik, felajánlotta nekik, hogy családilag utazzanak el az utasok helyett, mert a program fix és eladni szinte már nem lehet, az utasok pedig kifizették és nincs visszatérítés. Szóval kaptak egy ilyen lehetőséget és mennek. Viszont cserébe felajánlották nekünk a horvát apartmanjukat, arra a hétre. 80 négyzetméteres, 5 percre a homokos parttól. Van egy 6 éves meg egy 8 hós kislányom. A naggyal 2 éves kora óta minden évben voltunk. Idén a kicsi miatt csak egy 4 éjszakás Balatont foglaltunk augusztusban. Most viszont nagyon gondolkozom, hogy elfogadjuk mert igazàból szuper lenne, ráadádul oda foglaltak ahová mindig járunk. Anyukám eljönne velünk, de picit bizonytalan vagyok. A férjem a naggyal már szuper jól elvan, anyukám vàllalja a picit nagyrészben, illetve arra gondoltam, hogy éjjel megyünk éjjel jövünk. Forgalom és egyéb szempontból is ez vált be nekünk az elmúlt években. Igazából egy viszonylag új nagy suv autónk van. Nem mondom, hogy kényelmesen, de elférnénk benne. Viszont mindettől független még nem mondtam igent, nem tudom. Ti elmennétek?2024. júl. 8. 15:48
21/24 Derjaderja válasza:
Ebben maximum az utazás kérdés, ott is egy házban fogtok lenni, csak másikban, mint otthon.
És még a férjed is ott lesz aki amúgy dolgozik, meg még az anyukád, szóval sokkal jobb lesz mint otthon.
Szerintem menj csak (függetlenül attól hogy én nem fogadnám el, mert félnék az úttól és mert nem szeretek szívessegeket elfogadni de ez az én saját ügyem).
22/24 anonim válasza:
Ha a gyerekem autókompatibilis lett volna ilyen idős korában, simán útnak indultunk volna. :)
Mivel 10 perc után ordított, bármikor is mentünk bárhova, így nem vállaltam volna, de engem csak is ez akadályozott. :)
24/24 anonim válasza:
Az éjjeli utazás a legjobb megoldás, az én fiam 4 hónapos volt amikor először hosszabb utat tettünk meg együtt, az 5 tagú családdal, 8 óra volt az út, konkrétan végig aludta. Én is csak párszor ébredtem fel, úgyhogy kipihenten mentünk nyaralni. Szerintem nyugodtan mehettek, nincs miért aggódnod, azért legyen tejcsi vagy tápszer a kéznél, ha ébredne akkor tudd megetetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!