Elutaznátok egy 8 hónapos babával a tengerpartra?
Figyelt kérdés
A húgom utazási irodában dolgozik és 4 utas lemondta 3 hét múlvára az Azori szigeteki útjukat. A főnöke, akivel nagyon jóban vannak és meg van elégedve a munkájával mert vagy 15 éve ott dolgozik, felajánlotta nekik, hogy családilag utazzanak el az utasok helyett, mert a program fix és eladni szinte már nem lehet, az utasok pedig kifizették és nincs visszatérítés. Szóval kaptak egy ilyen lehetőséget és mennek. Viszont cserébe felajánlották nekünk a horvát apartmanjukat, arra a hétre. 80 négyzetméteres, 5 percre a homokos parttól. Van egy 6 éves meg egy 8 hós kislányom. A naggyal 2 éves kora óta minden évben voltunk. Idén a kicsi miatt csak egy 4 éjszakás Balatont foglaltunk augusztusban. Most viszont nagyon gondolkozom, hogy elfogadjuk mert igazàból szuper lenne, ráadádul oda foglaltak ahová mindig járunk. Anyukám eljönne velünk, de picit bizonytalan vagyok. A férjem a naggyal már szuper jól elvan, anyukám vàllalja a picit nagyrészben, illetve arra gondoltam, hogy éjjel megyünk éjjel jövünk. Forgalom és egyéb szempontból is ez vált be nekünk az elmúlt években. Igazából egy viszonylag új nagy suv autónk van. Nem mondom, hogy kényelmesen, de elférnénk benne. Viszont mindettől független még nem mondtam igent, nem tudom. Ti elmennétek?2024. júl. 8. 15:48
1/24 anonim válasza:
Szerintem, főleg, ha mèg anyukàd is veletek tart, és megoldható az éjjeli utazás, nem nagyon gondolkoznék tovább, bevállalnám
4/24 anonim válasza:
Vissza se néznék. PERSZE, HOGY EL!
Jó szórakozást!!!
5/24 anonim válasza:
Mi Amerikába repültünk 7 hóssal, nem volt semmi komolyabb probléma
6/24 anonim válasza:
8 hónapos? Na ne viccelj, 2 hónapos babával indulunk a tengerpartra :) 6os remélem ez irónia akart lenni, mert annak is elég sz*r :D
7/24 anonim válasza:
☺️😂#6.. haha. Mondanám, hogy vicces de rohadtul fáj a fejem már így is, nem hogy valaki fosszar poenjait olvasgassam
8/24 anonim válasza:
6os remélem te a gyerek 18 éves koráig nem mész messzebbre a sarki bolttól oda is csak gyerekkel. Mert ha nem, minek szültél?
9/24 anonim válasza:
Hiaba pontoztok le es alltok belem ez is azt bizonyitja, hogy erzitek a sulyat. Gondolkodjatok mar egy 1 eves gyerek sincs es maris utazni akartok??? 0 felelosseg van rajtatok. Kiteszitek a babat nem neki valo korulmenyeknek, mikozben ti koktelozni akartok a strandon meg varost nezni. De ha nektek ez kell hajra, csak aztan ha vmi baj tortenik, akkor ne gyertek azzal en kis babaval vagyok es nekem jar vmi elony. Pl ha ott ragadtok vhol egy tobb tiz orat kell varakoznotok es a baba sir es majd egyik masik ember ratok szol, hallgatassa el a babat stb. Bar tok mind1 eleg megnezni a mostani fiatalokat milyen peldat kaptak otthonrol a szuloktol. Ja semmilyet nem. Pont ez az.
10/24 anonim válasza:
10es milyen érzés 18 évig bezárkózni a gyerekkel a szobába? Mert gondolom nem mozdulsz ki mert akkor sz.ranya vagy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!