Elutaznátok egy 8 hónapos babával a tengerpartra?
#6 szerinted valaki szar anya azért mert nyáron el akar menni nyaralni a családjával?
Ne vicceljunk már azért....
Kérdező, kezdj csomagolni 😁
#10! Téged még mindig nem zártak be?😂 Továbbra se hiszem el, hogy nem troll vagy.
"Kiteszitek a babat nem neki valo korulmenyeknek,"
Hát, igen. Horvátországban a babák már 20 évesen születnek, mert mégis, ki tenné ki őket olyan viszontagságos körülményeknek, ami ott van?🤣
Kérdező! Mennék én is.😁
Köszönöm a válaszokat. :)
Az egyetlen negativ valaszolot én sem értettem. Nem kell egyetérteni a babával való utazással, de azért ez messzemenőkig túlzás, én sem tudom elképzelni hogy mi az oka az ilyen kommentnek. Normálisan is meg lehet fogalmazni, ha te nem értessz egyet egy ilyen felvetéssel.
Egyébként mindenki más nagyon kedves, vszeg bevállaljuk🫣
A személyit nem felejtem el, ha eldöntöttük intézzük. A nagynak van. Horvátorszàgba ideiglenessel is lehet menni, azt azonnal megcsinálják, de elvileg 8-20 nap mig kiküldik a rendeset. Ha mégsem jön meg az ideiglenes úgy tudom 90 napig érvényes :)
Egyébként 9-nek. Éjszaka utazunk Horvátországba évek óta-ergo nem nagyon ismerős az ottragadni fogalma. Mindig kötünk biztosítást, bár hál Isten sose volt rá szükség.
Csak a partra megyünk le, most is így lesz. Úgy időzítünk hogy nem a legnagyobb melegbe, kb mi vagyunk az elsők reggel meg délután az utolsók..az én babám nem szopik már ugyan, de cumival bármikor megnyugtató. Nyugis kislány, ugyan mászik már, de a kis plédről az udvaron sem mászik el, szépen elvan, és rajtam fekve pedig el is alszik. Nagy parát nem csinálunk semmiből. Üveges kaját már simán eszik napi 3x, sőt kekszet, kenyérhéjat rágcsàlva jóideig elvan magának.. a nagyobbik meg apja szeme fenye, kb össze vannak ragadva, amig en elvagyok a babàval a parton, ők elvannak a vízben..vagy a vízparton. A nagy már ügyesen elhomokozik. Újságot nézeget, kártyàzik az apukájával vagy közösen is. Ha a kicsi is kap egy lapot már tök jól elvan..igazából 2x alszik egy nap, ezt megteheti az árnyékban is délelőtt, délutàn meg az apartmanban. Várost nézni nem szoktunk, mert lassan 10 éve oda járunk. Mindig 1 vacsit engedélyezünk/engedhetünk meg magunknak. Nyilván babával ez nehezebb, de nem megoldhatatlan. Ja és koktélozni sem szoktam, szoktunk😃 úgy kifáradunk egy gyerekkel is mindig a nyaraláson hogy már 10-kor mi is lőjük a pizsit😃
Másik, hogy nem repülővel, autóval megyünk és mentünk eddigis… ott nem hiszem higy bárkit is zavarna egy síró vagy beszélő gyermek. Legalábbis eddig egyik autós sem kopogtatott be az autópályán..és ami még fontos, mindkét gyerekem átalussza az éjszakat, de ha nem így lenne, akkor is könnyen megnyugtatnató gyerkőcök szerencsére, nem gondolom hogy bármelyik is éjjel vagy nappal elrontaná mások nyaralását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!