A lego hány fokos hőséget bír ki az autóban karosodás nélkül?
Elutaztunk, de a legokat a kocsiban felejtettük otthon. Meg más játékokat is. Nagyon forróság van.2 hét múlva megyünk haza. "Megolvad a lego?" Napon van az autó az egész nap.
Mondjatok, hogy ti is felejtetej vackokat az autóban. Annyira szétszórt vagyok. Masnal meg pöpec üres az autója...szerintem kulacsok is kallódnak most hetekig. Úgy bánt, hogy ilyen trehány vagyok a kocsival. Jatekok, kulacsok, ruhák, könyvek forrnak.
Méghacsak kulacsok és ruhák lennének benne... :D
A kiflicsücsöktől kezdve a csokipapíron át minden is megtalálható a kocsimban.
Egyébként ahhoz, hogy a lego megolvadjon, elég brutál meleg kell. Egy autóban nem fog elcseppenni, nyugi.
Szerintem nem olyan hőfokra tesztelik, mint ami egy kocsiban lesz. Nincs valaki, aki kiszedné, nem hagytatok pótkulcsot? Mèg az autóalkatrészerk is hamarabb öregszenek, mint pàr èvtizede, a plusz hőhatástól.
Megolvadni teljesen nem fognak.
"miből is készül a LEGO? Korábbiakban már említettük, hogy már 1958-ban is ABS-ből készültek a kockák, mely mind a mai napig az egyik legfontosabb alapanyagként maradt meg. Az ABS alkalmazásának legfontosabb előnyei közé a jó szilárdsága, ütésállósága, hő- és vegyszerállósága tartozik."
"Az akrilnitril-butadién-sztirol (ABS) egy jó ütésálló képességgel, nagy keménységgel és szilárdsággal, jó hőállósággal és vegyszerállósággal rendelkező hőre lágyuló műanyag, az amorf polimerek közé tartozik.
(...)
Az időjárás viszontagságainak kevésbé áll ellen, ezért főleg beltéri használatra javasolt. A hőmérséklet-tartomány, melyben használható körülbelül -20 °C és +80 °C közé tehető."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!