A fonott rácsvédőt ha lebukja a gyerek mondjuk őszibarackos bébikajàval, hogyan lehet tisztítani? Gondolom mosógép kizárt.
Figyelt kérdés
júl. 7. 09:57
2/6 anonim válasza:
Miért lenne kizárt? Alapból dőreség kisbabának gépen nem mosható bármit venni.
3/6 anonim válasza:
Ha nem lehet kimosni, azt ki kell dobni a francba, és olyat venni, amit lehet. De szerintem ki lehet azt a fajtát is. A csomagolásán vagy a címkén rajta kell legyen az útmutató.
Nekünk hosszú, hengeres párna van, az bizony megy a mosógépbe, meg szárítóba is.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát a csomagolás már fél éve kuka és ugye mivel ez össze van fonva, azért nem tudom, hogy nem szedi -e szét a mosógép. A kislányom nagyon szereti, szóval fix, hogy nem megy a kukába, akkor mosom kézzel.
júl. 7. 13:21
5/6 anonim válasza:
Kb. mind egyforma anyagúak. Nézd meg egynek a leírását neten.
Vagy ha tudod, honnan rendelted/vetted, ott
6/6 anonim válasza:
A miénket lehet mosni 30 fokon. Még mikor vettem és kimostam, akkor néztem meg.
Szerintem a legtöbbet lehet, de ha bizonytalan vagy, akkor kézi mosás programmal mosd ki, nem lesz semmi baja. Én egyébként mostam már ezzel olyan ruhát, amit elvileg gépben nem lehetne, tényleg nem bántja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!