Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha tehetos lenne a gyereked...

Ha tehetos lenne a gyereked te elvarnad, hogy adjon penzt azert mert felnevelted?

Figyelt kérdés
jún. 24. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem
jún. 24. 16:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
NEM. A gyerek dolga a saját életét élni, a saját családját eltartani, nem engem.
jún. 24. 16:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Soha. Nem azért szültem.
jún. 24. 17:38
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Nem igy anyosom, aki mindharom gyerekere racsimpaszkodott, mert a cigi pia fontosabb volt, mint a szamlai befizetese. Amiota a ferjem kiszallt, mi vagyunk a rosszak.

Udito mast olvasni, na.

jún. 24. 18:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis.
jún. 24. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Az undorító anyósom várja el, hogy pénzeljék a gyerekei. Elhányom magam ha rá gondolok. 80 éves és azt is megszabta, hogy koporsós temetése legyen. Ha ebbe párom egy fillért is beletesz, ott a vége. Nonszensz 2 millió forintért koporsós temetés + sírhely. Büdös boszorkány.
jún. 24. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem. Nem vagyok ilyen önző szar. A gyerek nem kérte hogy megszülessen. Aki pedig vállalja, annak kötelessége felnevelni a saját döntése következményét.
jún. 24. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:
63%

Nem, soha. Viszont bizonyos helyzetekben jól esne, ha megkérdeznék, hogy tudnak-e segíteni.

Hogy egy példát mondjak: szerettek volna venni a szüleim egy új autót, ami őket már egy életre kiszolgálja, de tudtam, hogy kell hozzá hitelt igényelniük, vagy lízingelni fogják. Nem vagyunk annyira jómódúak, de pont nélkülözni tudtuk egy időre azt az összeget, így látva milyen brutális kamattal vennének fel hitelt, inkább megkérdeztük, hogy ne adjunk-e rá kölcsön, majd visszaadják, ha tudják. Kellett tukmálni, hogy elfogadják... Ők is segítettek ki anno így minket mondjuk lakásvásárlásnál.

Én annak örülnék, ha a saját gyerekeinkkel is olyan lenne a viszony, mint a szüleimmel. Ha úgy van, lépjenek oda, hogy szívesen segítenek, az jól esne de ez nem azt jelenti hogy el is fogadnék feltétel nélkül mindent.

jún. 24. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!