Hogyan tudnék több folyadékot inni? Egyszerűen nem megy.
Szia!
Az még egyáltalán nem biztos, hogy ha valakinek a gyereke nem lesz pöttyös a narancslétől, akkor a másiké sem lesz az tőle:D Egyébként sem ajánlott a narancslé szoptatás alatt. Lehet, hogy tejallergiája van egyébként, akkor pedig az anyukának kell tartózkodnia mindentől, amiben tejszármazék található, a doki meg HA-s tápszert fog felírni gondolom.
Én sem iszom, nem bírok többet, így is meg kell magam erőltetni, hogy figyeljek rá. A vizet már utálom lassan, a teába minden nap három kanál cukrot teszek, amiből csak egy liter tea lesz, vissza is híztam. Levest ritkán eszem. A tejem zuhanórepülésben fogy....ez van. És érdekes módon a védőnőm majdnem az egyetlen ember, aki nem nyomaszt azzal, hogy anyatej, anyatej, anyatej.
Sajnos én is nagyon keveset iszom! De rászoktam a hideg ásvány vízre! Ha már egy kicsit is kezd a langyosodni a viz (tehát ha bent van a konyhában) akkor már kizárt hogy megiszom!
Próbáld meg hogy tényleg hideg (na jó nem jeges) de tényleg hideg vízet vagy citromos vízet iszol! Lehet hogy neked is bejön!!!! Én így napi 1,5 litert megiszom! De többet én sem tudok letuszkolni! Sajna ez van!
Most 19 hetes kismami vagyok! A nagyfiamat nem tudtam szoptatni Ő már 8,5 éves!
Remélem hogy a mostanival más lesz! De szerintem ez nem attól függ hogy mit, ill. mennyit iszol! Pl.: akkor ha kellett ha nem laktoherb teát itatott velem a védőnöm, még sem tudtam a porontyomat táplálni, maradt sajna a tápszer!
Próbálkozz a hideg folyadékkal! csak vigyázz a torkodra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!