Hogy lehet terhesség alatt nem hízni tovább?
Oda lehet figyelni. A baba tobblet kaloriaigenye 300 kaloria talan a 2. trimeszterben, a 3.-ban meg 500-600.
Ehhez kepest lehet nezni, hogy miket eszel es az hany kaloria, csak hozza kell adni ezt is.
En igy csinaltam mar masodjara, oke persze hiztam 9 kilot, de nem az volt a celom hogy fogyjak, csak az, hogy ne hizzak 20 kilot, mint az elso terhessegemnel. Akkor ettem mindent is, nem figyeltem, szenvedtem nagyon, mert maga a terhesseg is fizikailag rohadt nehez volt ennyi plusszal.
Én arra nem találtam magyarázatot hogy híztam 5 kg-t az első trimeszterben mikor alig tudtam enni, még a víztől is rosszul voltam.
De utána nem figyeltem semmire, mégis 11 kg lett összesen a végén a plusz. Sokat sétálni, meg diétázni probálhatsz, más nagyon nincs.
Szerintem érdemes odafigyelni, hogy miket eszel és mennyit, de túltolni nem szabad.
Nekem mindkét terhességnél 12-14 kg jött fel, ebből 10-11 le is ment a szülésnél. A többlet súly nagyrésze már a második trimeszterben felkúszott mindkétszer, meg is ijesztett, de aztán különösebb változtatás nélkül kontrollált maradt. Pedig amúgy már attól hízós típus vagyok, hogy ránézek egy kocka csokira. Nyilvánvalóan segíthetett az, hogy míg a második trimeszterben gyakran éreztem farkas éhesnek magam, a harmadikban már szerintem alig volt helye a gyomromnak, így nagyon pici adagokat tudtam csak megenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!