Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet terhesség alatt...

Hogy lehet terhesség alatt nem hízni tovább?

Figyelt kérdés
Már több,mint 5 kiló plusz van rajtam a 21.héten, vissza kell fogni magam. Viszont nem tudom terhesség alatt hogyan? Gondolom fogyókúrázni nem lehet, de akkor csak csökkentsem a nasit meg a kaját és úgy stagnál majd kicsit a hízás?

jún. 24. 08:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
En hiaba csokkentettem az elso terhessegemnel, ugyanugy folyamatosan hiztam a 30. hetig, pedig egyaltalan nem ettem egeszsegtelen eteleket, csak az elso trimeszterben voltak falasi rohamaim. Az utolso 10 hetben viszont megallt es nem hiztam semmit a 40. hetig. Most a masodikkal is mar +5 kg-nal jarok a 15. heten, valoszinuleg itt sem lesz jobb a vege. De nem aggodom ezen, majd lemegy.
jún. 24. 08:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Oda lehet figyelni. A baba tobblet kaloriaigenye 300 kaloria talan a 2. trimeszterben, a 3.-ban meg 500-600.

Ehhez kepest lehet nezni, hogy miket eszel es az hany kaloria, csak hozza kell adni ezt is.

En igy csinaltam mar masodjara, oke persze hiztam 9 kilot, de nem az volt a celom hogy fogyjak, csak az, hogy ne hizzak 20 kilot, mint az elso terhessegemnel. Akkor ettem mindent is, nem figyeltem, szenvedtem nagyon, mert maga a terhesseg is fizikailag rohadt nehez volt ennyi plusszal.

jún. 24. 08:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én arra nem találtam magyarázatot hogy híztam 5 kg-t az első trimeszterben mikor alig tudtam enni, még a víztől is rosszul voltam.

De utána nem figyeltem semmire, mégis 11 kg lett összesen a végén a plusz. Sokat sétálni, meg diétázni probálhatsz, más nagyon nincs.

jún. 24. 10:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érdemes odafigyelni, hogy miket eszel és mennyit, de túltolni nem szabad.

Nekem mindkét terhességnél 12-14 kg jött fel, ebből 10-11 le is ment a szülésnél. A többlet súly nagyrésze már a második trimeszterben felkúszott mindkétszer, meg is ijesztett, de aztán különösebb változtatás nélkül kontrollált maradt. Pedig amúgy már attól hízós típus vagyok, hogy ránézek egy kocka csokira. Nyilvánvalóan segíthetett az, hogy míg a második trimeszterben gyakran éreztem farkas éhesnek magam, a harmadikban már szerintem alig volt helye a gyomromnak, így nagyon pici adagokat tudtam csak megenni. :)

jún. 24. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogyózni kell, ha egészségesen étkezni. Minimális cukor, szénhidrátból is a lassú felszívódásút fogyasztani, attól nem esik le hirtelen a cukrod és nem leszel farkaséhes. Igyál sok vizet, ne üdítőt és kis adagokat egyél, többször,de keveset.
jún. 24. 11:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Én semmivel sem ettem se többet, se mást, mint előtte, mégis ragadtak rám a kilók. A szoptatás alatt meg stagnált a súlyom, egy gramm se jött fel, se ment le. A szoptatás után viszont szerintem egy hónap alatt visszaállt a súlyom a szülés előttire minden változtatás nélkül.
jún. 24. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.