Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tengerpart 2 és 1 évessel?

Tengerpart 2 és 1 évessel?

Figyelt kérdés
Mire kell odafigyelni ? Megéri elmenni szerintetek? Élvezik a tengert vagy félnének tőle? Balatonnál már voltunk, ott nem volt gond, most Olaszországba mennénk, de kicsit félünk, hogy túl nehéz lenne velük és nem elveznék.
jún. 19. 14:08
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Szívem szerint elmennek, de be vagyok feszülve valamiért. Amióta megszülettek nem voltunk tengerparton. Győzzetek meg, hogy miért menjünk vagy ne menjünk légyszíves.
jún. 19. 14:13
 2/30 anonim ***** válasza:
67%
Ugyanaz, mint a Balcsi, nekem durva lenne, de van akinek oké.
jún. 19. 14:13
 3/30 anonim ***** válasza:
56%

El se tudom képzelni, hogy ezt valaki élvezze, bevallom.

Mármint, én biztos nem élvezném, hogy szó szerint egész nap a tengerparton kell ülni a gyerek mellett homokokozni, szaladni utána, márpedig egy 1 éves ilyen. De sokszor még egy 2 éves is.

Nekem baromi unalmas lenne ez, 3 év alattival nem is mennék ilyen tengerpartos helyre egyáltalán.

jún. 19. 14:14
 4/30 anonim ***** válasza:
16%
3-as a gyerekvállalás nem arról szól, hogy neked mi unalmas és mi nem.
jún. 19. 14:25
 5/30 anonim ***** válasza:
76%

Hát, én meg nem bírnék úgy elképzelni nyarat, hogy azt ne a tenger mellett töltsük, legalább egy pár hetet...

Mások vagyunk, láthatod. :)

Nyilván 1-2 évesekkel nem feltétlen jut minden napra új élmény, új felfedeznivaló hely, de mi élvezzük a babás nyaralásokat is. A legjobb, ha jön velünk valamelyik nagyszülőpáros, sosem gondoltam, hogy 25 évesen majd újra szeretni fogok a szüleimmel nyaralni. :D

De így négyen vagyunk a babára, ők unokázhatnak kedvük szerint, mi pedig tudunk a férjemmel kettesben lenni, menni erre-arra picit.

Lehet jönni azzal, hogy a nyaralás ilyenkor annyi, hogy máshol vigyázol a gyerekre... De engem kikapcsolt, hogy nem az itthoni teendők vártak, hogy nem kellett semmin gondolkozni, csak azon, éppen hol vacsizzunk, hol fagyizzunk. Hogy elém rakják az ételt a szállodában, hogy a medence partjáról el sem kell mozdulnom, mert ott van mellettünk a bár, snackpult stb.

jún. 19. 14:28
 6/30 anonim ***** válasza:
68%

Nekem 2,5 éves. Meg most se valallnek be tengerpartot vele. Nekem nem érné meg az a nyűg ami ezzel jár. Neki a helyi strand ugyanazt az élményt adja. És én is nyugodtabb vagyok. Plusz sporoltam is.

De vannak akik simán bevállalnák. :) nem vagyunk egyformák.

jún. 19. 14:35
 7/30 anonim ***** válasza:
61%

4-es, ez oké, de mivel 1 és 2 éveseknek nem lételem a tengerparti nyaralás, ezért minek kínozzam magam?

Persze, ha lenne velünk nyaraló nagyszülő, aki vigyáz rájuk néha, az tök más, de eskü, itthon szívesebben maradok egy hetet, mint egész napom azzal teljen, hogy ülök és homokozok velük a parton. Tudom, mások vagyunk, de akkor se tudom elképzelmi, hogy valakinek ez nem monoton és unalmas.

jún. 19. 14:36
 8/30 A kérdező kommentje:
Nekünk nincsenek nagyszülők, se semmilyen segítség. Ketten vagyunk a férjemmel. Unom már az itthon létet,a helyi strandot, már mindent kimaxoltunk a környéken. Unom az egészet. Szívesebben játszok velük a tengernél, mint itthon pusztulni a kánikulában. De akkor van bennem egy félsz, hogy nem lesz e felesleges pénzkidobás.
jún. 19. 14:38
 9/30 anonim ***** válasza:
60%

"a gyerekvállalás nem arról szól, hogy neked mi unalmas és mi nem."

Ne ne már, hogy az 1 éves gyereknek létszükség legyen az évi 2x2 hét tengerpart:D

Ne álljon meg a gyerekkel az élet, ezt aláírom. De nem is kell azért Európa másik végébe utazni, hogy az 1 évest a tenger mellett pelenkázhassam, ha amúgy mi, szülők nem vágyunk rá és itthon is jól érezzük magunkat.

Nagyobb gyerekkel, akár már egy óvodással is lehet élmény a tengerpartozás, de egy 1-2 éves gyereknek oly mindegy, hogy otthon a kertben, a helyi strandon vagy épp a Francia Riviérán pancsol...

jún. 19. 14:42
 10/30 anonim ***** válasza:
33%
Tök mindegy hova mentek, úgysem fogjátok élvezni. Ekkora gyerekekkel minden élvezhetetlen. A gyerekek meg pont leszarják, hogy a szomszéd faluban lévő halastóhoz mentek, vagy az olasz tengerpartra... Ha van pénz utazni, menjetek. Pont ugyanaz lenne itthon is a Balatonon, mint ott kint.
jún. 19. 14:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!