Mit tennétek? Hazudnátok a gyereknek?
Ne hazudj neki, azzal orokre megrengeted a bizalmat es lehet el se hiszi, mert tudja mire keszultel.
Ez az elet rendje, ezt erositd benne. De neki nem kell hust ennie, ha nem akar.
Jézusom. Eszembe nem jutna hazudni.
Fiam is meggyászol minden csirkét, de elmagyaráztuk neki már párszor, hogy miért tesszük. Felfogja, nem hülye. Holott ő még csak 5 éves.
Amúgy én sem enném meg. Ez a "levesbe jó az" komment meg aztán méggázabb...
Természetesen nem hazudnék. De készülj fel, hogy nem fog szóba állni veled. Mondjuk, ha hazudnál se tenné, mert rájönne.
Már az elején hazudhattad volna, hogy ezek haszonállatok, de nem hasznosnak, tehát eladod őket. Azt még lehet, elhitte volna.
Gyerekkoromban kaptam húsvétra egy kakast. Legjobb barátom lett. Tiszta okos volt, jött velem mindenhová, mint egy kutya. Egy nap "elvitte a róka". Rejtélyes módon pont kakaspörkölt volt ebédre. Nyilván rájöttem, gusztustalan ez a kamuzás.
Nem épp tyúk leölése, de nekem állattal kapcsolatban hónapokig hazudott anyám, nagy csalódás volt nekem, mikor rájöttem.
(Egy kölyökkutyát, aki nekem a kedvencem volt, elajándékoztak, nekem azt hazudta, csak kutyaiskolába megy, és majd hazajön hozzánk. Nem értettem sem gyerekként, sem most, miért nem lehetett elmagyarázni már az elején, hogy nem tarthatunk 3 kutyát, ezért odaadtuk egy családnak, ahol jó helyen van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!