Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek? Hazudnátok a...

Mit tennétek? Hazudnátok a gyereknek?

Figyelt kérdés
Baromfiakat tartunk. Van egy 8éves lányom, sokat segít a gondozásukba, de semmi húst nem hajlandó megenni. Kiakadt mikor megtudta levágni készülök párat, mert öregek és nem tojnak. Mit tennétek? Hazudjak neki hogy kiszöktek, miközbe levágtam? Csak miatta nem akarom meghagyni, de ha míg nincs itthon kevesebben lesznek feltünne neki.
jún. 17. 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Én nem hazudnék neki. Úgyis ràjönne, vagy keresné őket. Egyèbkent úgy tudtam, az öreg baromfi hùsa màr ehetetlenül szalkàs, ezek szerint tèvedek?
jún. 17. 12:53
 2/8 A kérdező kommentje:
levesbe jó az
jún. 17. 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hazudnék. Elmagyaráznám miért teszem stb.
jún. 17. 12:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne hazudj neki, azzal orokre megrengeted a bizalmat es lehet el se hiszi, mert tudja mire keszultel.

Ez az elet rendje, ezt erositd benne. De neki nem kell hust ennie, ha nem akar.

jún. 17. 12:59
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

Jézusom. Eszembe nem jutna hazudni.

Fiam is meggyászol minden csirkét, de elmagyaráztuk neki már párszor, hogy miért tesszük. Felfogja, nem hülye. Holott ő még csak 5 éves.

Amúgy én sem enném meg. Ez a "levesbe jó az" komment meg aztán méggázabb...

jún. 17. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Természetesen nem hazudnék. De készülj fel, hogy nem fog szóba állni veled. Mondjuk, ha hazudnál se tenné, mert rájönne.

Már az elején hazudhattad volna, hogy ezek haszonállatok, de nem hasznosnak, tehát eladod őket. Azt még lehet, elhitte volna.

Gyerekkoromban kaptam húsvétra egy kakast. Legjobb barátom lett. Tiszta okos volt, jött velem mindenhová, mint egy kutya. Egy nap "elvitte a róka". Rejtélyes módon pont kakaspörkölt volt ebédre. Nyilván rájöttem, gusztustalan ez a kamuzás.

jún. 17. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
8 éves! Nem kicsi már, egyből rájön, hogy hazudtál neki, pláne, hogy be is jelentetted, hogy lefogod vágni őket. Fontos, hogy megtanítsd neki az élet rendjét és ezt el tudja fogadni. Nem azért élünk, hogy együnk, azért eszünk, hogy éljünk.
jún. 17. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem épp tyúk leölése, de nekem állattal kapcsolatban hónapokig hazudott anyám, nagy csalódás volt nekem, mikor rájöttem.

(Egy kölyökkutyát, aki nekem a kedvencem volt, elajándékoztak, nekem azt hazudta, csak kutyaiskolába megy, és majd hazajön hozzánk. Nem értettem sem gyerekként, sem most, miért nem lehetett elmagyarázni már az elején, hogy nem tarthatunk 3 kutyát, ezért odaadtuk egy családnak, ahol jó helyen van.)

jún. 17. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!