Mennyiért szerveztek szülinapi bulit egy kisiskolásnak?
Lányom 8 éves lesz szeptember elején. Sosem volt még szülinapi bulija, lévén panelben lakunk, és senki rokon nincs a környéken, akiknek lenne kertje.
Most azt találtam ki, hogy van itt egy ház nagy kerttel, amit eseményekre ki lehet bérelni, 20-25e ft-ért.
Bérelnék egy légvárat illetve lenne arcfestés/csillámtetkó (általam), rágcsa, innivaló és torta, pinata... ez sok? Vagy ha meghívnának egy ilyen buliba nem gondolnátok rongyrázásnak?
A kertben játékok nincsenek, csak padok, ezért gondoltam egy légvárra is.
Illetve egy ettől független kérdés, ilyen szülinapokra ti milyen értékben ajándékoztok? Mondjuk.osztálytársnak. Mi a múltkor 6-7000ft értékben vittünk, de a többi szülő által elmondottakból már lehet, hogy soknak érzem :/ sajnos nincs kitől kérdezzem
Mi csaladi hazban lakunk
Itt tartom mindig
Van jatek a kertben, lehet pillecukrot sutni,(ezt imadjak telen nyaron) hintazni, csuszni, de nagyreszt bent vagyunk mert januari a gyerek. 😅
Van tobbfele gyumile, sos es edes ragcs, torta,
Programnak festes oriaspapirra, bujocska, tarsas, kartyazas, kreativkodas, vasalhato gyongy, ami eppen eszembe jut.
Kb 3 max 4 ora hosszu az egesz.
Alt ajandekot max 1500.- hozzanak aprosagot sokit
De, ez. A rongyrázás kategória....
Légvár meg pinata, arcfestés/csillámtetkó... na ez nálunk már a falunap kategória.
Mi igaz kertesbe lakunk. De elhívunk max 5 gyereket, van torta és a játékok közt szabad foglalkozás.
Az asztalon rágcsa, üditő...
Max 3 óra hossz az egész.
Ismerősi körben sincs ennél több. Pedig minden megtehetnénk.
Ajándék max 2-3 ezer értékben.
Szerintem meg egyáltalán nem baj, ha rongyrázás. Miért ilyen irigy mindenki? Ti 8 év alatt mennyit költöttetek már bulira? Mert a kérdező még semmit, a lányának ugyanis nem volt.
Nincs még hasonló korú gyerekem, de rengeteggel találkozom, mert gyerekekkel foglalkozom. Ennyit bőven elköltenek különböző "házon kívüli" bulira. Pl.játszóház, szabaduló szoba, cirkusz stb. Olyankor a vendégeknek fizetik. Ki ne találjátok már, hogy olcsóbb, mint a terület, meg a légvár bérlése.
Ami az ajándékozást illeti, nekem nem lenne pofám odaállítani 1 tábla csokival. Azt már az én időmben is csak az vitt, akik tényleg olyan szegények voltak, hogy többet nem tudtak, de üres kézzel mégse mentek. Valami apróságot illik vinni, szerintem olyan 3-5ezer elég lenne. De már az apróságok is olyan drágák, hogy egy könyv/kis dobozos legó/plüss vagy egyéb porfogó is van 6-7 ezer. Inkább azt látom, hogy ilyesmit visznek, nem egy tábla csokit.
Egy légvár nem olyan drága (18 ezer volt amit elsőre találtam, persze nem a legnagyobb fajta, és lehet hogy van olcsóbb is). A csillámtetkó is tök jó, és az se sok, ha a kérdező készíti. Pinatat en is készítettem egyszer a saját bulimra, de gondolom a bolti ár se vészes. Szóval szerintem ez egy ügyesen összeállított program jó ár-érték arányban, olcsón kihozva, főleg ha a tortát is te sütöd. A rongyrázás nálam nem ez a kategória.
Amit anya csinált a tesómnak egyszer: egy kisvödör kabicsot festéksprével aranyra festett, és szétszórta őket a kertben. Készített egy hatalmas karton dobozból egy "automatát" (én ültem benn) és minden bedobott kavicsért kiadtam egy csokit. Mindenkinek nagyon tetszett. (Ma annyiból lenne nehezebb, hogy sok az étel érzékeny gyerek, nem lehet ész nélkül osztani a mini milkát.)
légvár 20e körül, pinata a KIKben 6000 volt a múlt héten. 20e a hely.
a játszóház nálunk 3500/ gyerek és minimum 10 gyerektől van a szülinapozás, plusz akkor zseton, plusz 1-2 fő felügyelet, 2 vagy 3 órás időre. Nem olcsóbb az sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!