Ha óvodás vagy kisiskolás gyereketek van, korosztály szerint milyen szülők vagytok, melyik jellemző rátok az alábbi kategóriákból?
35 vagyok
4,5 és 3 éves gyerekeim vannak.
Zömèben idősebbek a szülők, vagy velem egykorúak.
4-4 anyuka fiatalabb( 3 èvvel kb), de az apa ott is általában idősebb.
De 1 helyen 24 az anyuka bocsi..
37 éves vagyok, a gyerekeim 10 és 12 évesek.
A 10 éves osztályában a legfiatalabbak között vagyok. Egy nő van, aki több évvel fiatalabb nálam, és vagyunk néhányan egykorúak, de a többség idősebb.
A 12 éves osztályában átlagosnak számítok. Ott nagyon szór a szülők életkora, vannak néhányan, akik még 30 évesek sincsenek (komolyan), és vannak 50-esek is.
38 vagyok, 7 és 4 évesek. A 7 évesnél átlagosnak számítok, a fiatalabbakhoz közelebb van az életkorom. Nyilván akinek a kisebb gyereke jár egy osztályba a gyerekemmel, annál jellemzően fiatalabb vagyok.
A kicsinél én vagyok az idősebbek között, mert sok az első gyerekes szülő, de így se lógok ki. Van jó pár velem egyidős vagy idősebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!