Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha szülinapi buliba meghív a...

Ha szülinapi buliba meghív a gyereketek valakit, de még nincs leszervezve semmi....(folytatás lent)?

Figyelt kérdés

Nincs helyszín, időpont, csak a meghívottak nevét mondta a gyerkőc. És: ti mint szülők nagy lelkesen elmondjátok a másik gyerek anyjának, hogy lesz ez a szülinap és az ő gyerekét is szeretnétek meghívni....majd a tietek meggondolja magát /vagy mégsem lesz buli, mert nem úgy jött ki a lépés...

Ilyen esetben momdanátok valamit a másik gyerek szülőjének, miután így be lett harangozva a meghívás?

jún. 15. 09:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%

"Ilyen esetben momdanátok valamit a másik gyerek szülőjének, miután így be lett harangozva a meghívás?"

. Ez most komolyan kérdés? Nyilván el kell mondani, hogy ne szervezzék át a napjukat stb.

jún. 15. 09:31
 2/18 anonim ***** válasza:
91%

El kell mondani, hogy elmarad.

Es mint meghivott, tobbe nem ernek ra idot tolteni komolytalan emberekkel. 🤫😉🤷‍♀️

jún. 15. 09:43
 3/18 A kérdező kommentje:

#1igen, kérdés. Mert én is így gondolom, én vagyok a meghívott gyerek anyja. Ez most már hónapokkal ezelőtt, valamikor tél végén volt. Nem emlékszem pontosan mikor van a gyerek szülinapja, de már tuti utána vagyunk. Párszor még szóba hozta, de egy ideje semmi. Nem is szólt, és ezért elbizonytalanodtam, nekem nagyok e az elvárásaim ilyen szempontból.

#2 ezek után csak köszönés, én is így gondolom.

Köszönöm a válaszokat!

jún. 15. 10:00
 4/18 anonim ***** válasza:
65%
De irigylem azokat az embereket, akiknek az a legnagyobb, idegenekkel is megosztandó gondja, hogy egy féléves, halvány utalásként jelentkező meghívás nem valósult meg!
jún. 15. 10:10
 5/18 anonim ***** válasza:
38%

Ezen kár megsértődni. Az én gyerekem sokmindenkit meghívott a pizsipartyjára amit nem is tartunk csak ő eldöntötte, hogy lesz. 4 éves.

Ha valaki nekem fél évvel korábban jelezné, hogy lehet lesz szülinapi buli, de mégse úgy jön össze engem egy cseppet se érdekelne.

Most bocsi, hogy ezt mondom, de ahogy látom nem lehetnek barátaid, ha ennyire megvisel a dolog. Ez lett volna az egyetlen programod nyárra? Egy gyereknapi zsúr? Mert nem azt íród, hogy a gyereknek esett rosszul, aki szerintem nem is emlékszik rá, hanem neked. Gondolom ajándékot még nem vettél. Lépj túl rajta, ezért nem kell berágni. Fix időpont amúgy se volt megadva. Lehet az anyagiak mégse engedik, hogy megtartsa a bulit.

jún. 15. 10:40
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a jobbik eset. Én gyermekkoromban voltam olyan "zsúron", hogy valahol találkoztunk az ünnepelttel. Aztán mentünk hozzájuk. Mindenki kiöltözve, vittük a kis ajándékunkat. Kb.másfél órát töltöttünk a lépcsőházban úgy hatan+szülők. Néha kopogásra kiszóltak, hogy mindjárt, még nagypapa borotválkozik, vagy ilyesmi. Majd lefújták. A lépcsőházban Odaadtuk az ajándékot és hazamentünk. Egy szót se szóltak, még ők voltak felháborodva, minek mentünk.
jún. 15. 10:44
 7/18 anonim ***** válasza:
62%
Még ők voltak felháborodva? Ezt konkrétan hogy fejezték ki? Nyilván történt náluk valami rendkívüli esemény, mondjuk mattrészegen mindent összehányt a nagyapa, és ezt nem akarták közhírré tenni. Mondjuk, kevéssé valószínű, hogy épeszű ember másfél órát áll egy lépcsőházban a gyerekével.
jún. 15. 11:32
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs helyszín, időpont, csak a meghívottak nevét mondta a gyerkőc."

Tehát akkor kronologikusan így néz ki a sztori:

- Legyen a fiad Pistike, aki elmondja neked, hogy az osztálytársa, Zolika meghívta őt a szülinapi bulijába, de csak ennyi, helyszín, időpont, konkrétumok nélkül

- Ezután Zolika anyukája szintén elmondja neked, hogy Zolika meghívná Pistikét a szülinapi bulijába.

Na itt bukik a dolog. Én itt biztos visszakérdeznék, hogy hol lesz, mikor lesz, mit vigyünk, hogy készüljünk, stb. - csak hogy tudjunk tervezni ugye. Ha nem tud konkrétumokat mondani, akkor az a buli még nincs leszervezve, tehát komolytalan, felejtős.

jún. 15. 11:37
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a #6-os által írt sztori az durva...
jún. 15. 11:37
 10/18 anonim ***** válasza:
49%

De miért nem lesz buli? Én mindig annyira vártam. Nekem most 1 éves a fiam és nagyon remélem hogy ő is szeretne majd.

Amúgymeg szóvá se teszed és heló.. ha meghívót se adtatok (nálunk ez volt anno a divat), csak szóba mondtátok egyszer valamikor akkor kit érdekel?

jún. 15. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!