Szerintetek mennyi esélye van a nővéremnek, és a kislányának?
Figyelt kérdés
Nővéremet éjjel 31 hetesen megcsászározták,azóta ő is meg a pici is az intenzíven fekszik.Nagyon vizesedett,tegnap meg felment a vérnyomása.Felhívta délelőtt a védőnőt,aki közölte vele,hogy szabin van,majd szerdán foglalkozik vele,ne menjen be az ügyeletre.Nagynehezen megnézte a vizeletét,azt mondta,nincs vele semmi baj.Éjjel nagyon felment a vérnyomása,bementek az ügyeletre,140/valamennyi volt.Elküldték nst-re,meg megint megmérték neki,akkor már 190!!!,és nem találták a picur szívhangját,ezért azonnal megcsászározták.A picit lélegeztetni kell.1kg50dkg.Nővéremnek meg nem akar beállni a vérnyomása,és még éjjel a szívverése is leesett neki,és ő is intenzíven van.Szerintetek mennyi az esélyük?Nekem is van egy két éves kislányom,de ehhez(szerencsére)nem tudok hozzászólni,mert nálam nem volt ilyen gond.Nagyon aggódunk,az egész éjszakát végigsírtuk,meg még ma sem lettünk okosabbak. :(2010. okt. 30. 12:43
11/20 anonim válasza:
Szia!
A babának szerintem minden esélye megvan a teljes, egészséges életre.
A nővérednek pedig minél előbb meg kell nyugodni, bár tudom, hogy ilyen helyzetben ez nagyon nehéz. Tapasztalatból mondom. A műtétem után rengeteget sírtam, és nekem is vérnyomásproblémáim voltak. Az orvosom mondta, hogy amíg nem nyugszom meg, addig nem is leszek jobban. 2 napig nyomták belém az infúziót és a lázcsillapítót, akkor tudtam csak valamennyire megnyugodni. A vérnyomásom is helyreállt magától még aznap gyógyszerek nélkül, és a láz is lement.
Nem lesz semmi gond, jó kezekben vannak a kórházban!
Megírnád majd, ha rendbe jöttek?
12/20 anonim válasza:
Nagyon szoritok,de hiszem minden rendben lesz.Megkérdezhetem melyik városban vannak?
13/20 anonim válasza:
Nagyon szoritok nekik én is! Esetleg probáljatok beszélni a császározó dokival, hátha tud valamit mondani. Kitartás jobban lesznek!
14/20 anonim válasza:
NAgyon szorítok , nem lesz semmi gond, csak POZITÍVAN, POZITÍVAN !!!!!Írd majd meg mi a helyzet.
15/20 anonim válasza:
ne aggódj.semmi gond nem lesz.elöször is gratulálok!az unoka hugom ugyan ezekkel a tünetekkel szülte az iker lányait.az egyik csak 99 dkg-volt.most már 4 évesek.kutya bajuk.
16/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm a biztató szavakat.Nővérem még elég rosszul van,de a vérnyomása kezd helyrerázódni úgy tűnik,de még intenzíven van.A kicsike meg szerencsére a helyzethez képest jól van,tegnap már nem kellett altatni,este meg a lélegeztetőről is lekerült,azóta egymaga lélegzik.Táplálni még a köldökzsinóron keresztül táplálják egy csővel,mert szájon át még nem tudja elfogadni a táplálékot.ugy néz ki,hogy december 25.-ig inkubátorban kell lennie,de ha tud egyedül lélegezni(ez szerencsére már megtörtént),tud egyedül enni,szopizni,és eléri a megszabott súlyt,akkor előbb kiengedik.Hát már kicsit nyugodtabbak vagyunk,de teljesen csak akkor nyugszunk meg,ha már mindketten itthon lesznek,és semmi bajuk nem lesz.Amugy a győri kórházban fekszenek.
2010. nov. 1. 11:43
17/20 anonim válasza:
mi ujság veletek?mindne rendben van?
18/20 anonim válasza:
Akkor ez lesz a legszebb karácsonyi ajándék :)
Szorítok Nekik/Nektek
19/20 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok hogy mi újság veletek? Jobban vannak a nővéredék?
20/20 anonim válasza:
Szia! Hogy vannak? Minden rendben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!