Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy roncs vagyok pár hete....

Egy roncs vagyok pár hete. Vajon mitől van ez?

Figyelt kérdés

4 hónapja császároztak, minden szépen ment, a felépülés is, a seb is meggyógyult. Egy , másfél hónapja miután újra elkezdett a kislányunk éjjel egyszer kelni és mivel mind a ketten kelünk hozzá (próbáltam, akkor is így vagyok, ha csak a férjem kel) azóta minden kelésnél éjszaka, de ha csak pisilni megyek ki, akkor is, iszonyatos ízületi fájdalmaim vannak. Főképp a hátamban érzem, bár ez lehet a gyerek cipelésétől is. De érzem az ujjaimban, a térdemben, a csípőmben, a derekamban, bokámban, de ez az a tipikus ízületes fájdalom. Aztán enyhül mire "bejáratódik" minden , de reggel ugyanígy kelek ki az ágyból és ha leülök a földre a gyerek játszószőnyegére mert onnan ülve szoktam etetni (még csak a pihenő székében etetem mert nem tud biztosan ülni, hozzátàplàlàs van), hát fel kell térdelnem és kb egy öt perces procedúra, mire fel bírok állni. Olvastam valahol, hogy ezek a dolgok a császár után előfordulhatnak. Visszajött rám némi plusz , de mikor nem terhesen voltam egyszer ennyi kiló, semmi ilyen bajom nem volt. Tudom, hogy orvoshoz kellene mennem vele, de a férjem naphosszat dolgozik, segítség nincs, a gyereket meg nem akarok húzni ilyen helyre, még kicsi.

Tapasztalt valaki ilyet császár után? Néha sírni tudnék, annyira fáj már. Szóval orvos lesz a vége csak valahogy a férjem szabijàt meg az időpontot a gondolom reumatológushoz kell összeegyeztetni.

Köszi a normális válaszokat!

2024. jún. 10. 03:56
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

Telefonon kobzultálj a háziorvossal mindenek előtt. Ahhoz nem kell gyerekcsősz. Nyilván ha továbbküldene, egyelőre nemigen tudsz menni, hacsak a férjed nem vesz ki szabit. De elmondja, hogy addig is mit tudsz tenni.

Amúgy a 4 hóst már viheted magaddal, ha kell. Az alap oltásai megvannak. Babakocsiba be, és uccu neki.

2024. jún. 10. 04:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát én magánba mennék, szóval a háziorvost nem keresem meg ezzel. A 4 hónapos babát meg így se úgy se szeretném vinni ilyen helyre.
2024. jún. 10. 04:30
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Akkor szenvedj 😥
2024. jún. 10. 09:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen én is így jártam császár után. Több oka is lehet. Szétnyílt hasizom, a plusz súly ami feljött, hormonok, rosszul szúrt epidurális (nálam több mint valószínű hogy ez okozta). Főleg a derekam fájt nekem, de hasonlóan voltam mint te. Minden felállás, leules, hajolas alatt a sírás kerülgetett. Nálam végül a gyógymasszazs vált be. A farizmok teljesen be voltak állva, elvoltak torzulva és nyomták az idegeket. Kb 8 hónapos volt a lányom mikor eljutottam végre és megváltás volt.

Normális ha gyengébb vagy császár után de ez a szint ez sajnos már nem normális. Főleg nem 4-6-8 hónappal utána. Érdemes orvost, jó gyógymasszőrt felkeresned. Illetve minden többet mozogni. Az is segített nekem.

Jobbulást kívánok.

2024. jún. 10. 09:49
 5/7 A kérdező kommentje:
4-ea köszönöm! Ugye 4 hónapja szültem. Én is gondoltam arra ,hogy talán az okozza ezt az egészet,hogy egyszer ugye az érzéstelenítőt szúrták a gerincembe, aztán 3-szor szúrták az epidurált, mert az aneszteziológus nem találta meg a kellő pontot 🥴...... Szóval ebből igen, doki lesz, de én már csak magánba megyek ha magamról ha a csaladomrol van szó, mert másképp semmi értelme. És igen, fogyni is kell, ez teny. Talán már az enyhítené ezt az egészet. Egyik barátnőm és a tesója és császárral szült, ők 3-4 évig szenvedtek a lumbàgó miatt amit az epidurál okozott. Úgyhogy felkészültem lelkileg és bánom, hogy nem a természetes úton való szülést választottam.
2024. jún. 10. 11:37
 6/7 anonim ***** válasza:
4es vagyok. Sajnos ez orvosi hibának minősül, én is utólag tudtam meg hogy epidurálist CSAK aneszteziológus szurhat. Akkor nem hagytam volna hogy a fiatal nőgyógyász szúrja aki szintén 3x próbálkozott mire nagy nehezen sikerült neki. Nem játék ez. Egyébként egy gyógymasszőrt tényleg ajánlok. Engem tényleg ő gyógyított meg. :)
2024. jún. 10. 12:39
 7/7 A kérdező kommentje:
4-es, 6-os 🙂! Engem egy idősebb (60 év körüli) ANESZTEZIOLÓGUS szúrt összesen ugye 4-szer a lidokainnal együtt.
2024. jún. 10. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!