#20! Hol írtam NEM középiskolai kollégiumról??? Én írtam, hogy a kérdezőhöz hasonló korúak, tehát nem felnőttek. Erre te jössz nekem azzal, hogy felnőttek saját döntése. Mi van?
jún. 9. 11:04
22/29 anonim válasza:
Tuti nem raknám a lányomat egy fiúval 1 szobába. Még 2 lánynál is nehéz lenne ez a megoldás.
jún. 9. 12:10
23/29 anonim válasza:
Még hányszor akarod kiírni?
Szerintem kamu az egész.
jún. 9. 14:00
24/29 anonim válasza:
A jog szerint felnőtt ember, szóval nem túlzó annyira férfinek nevezni egy 19 évest. Lovagolhatunk a szavakon, de a lényeg hogy egy ereje teljében levő, ivarérett emberről beszélünk. Nyilvàn nem minden férfi (vagy fiú, ha egyeseknek úgy jobban tetszik) egy perverz vagy szexuális ragadozó (sőt, a legtöbb nem az), de ettől függetlenül kellemetlennek, ritka kényelmetlennek képzelek el egy ilyen helyzetet. Ha meg mégis valami baj lesz, akkor tárjam szét a karom, hogy jaj, pedig olyan rendesnek tűnt?
jún. 9. 15:53
25/29 anonim válasza:
Én a 4 évvel fiatalabb húgommal voltam közös szobában, én is lány vagyok, és utáltam. Folyton kupit hagyott maga után, és mindenbe beleszólt, amit csináltam, ráadásul horkolt. Úgyhogy ja, simán lehet zavaró.
Amúgy meg egy idegen, nagykorú fszit akkor se költöztetnék egy szobába a 16 éves lányommal, ha egy egérlyukban laknánk
jún. 9. 16:27
26/29 anonim válasza:
A kollégiumokban egy szobában csak egynemü valakik lehetnek, vegyes szoba nincs. Emellett kollégiumba az megy, aki akar, ha otthon beköltöztetnek valakit a szobádba a megkérdezésed nélkül, az teljesen más eset
jún. 9. 17:34
27/29 anonim válasza:
#26! Oké, én értem, de neked tényleg ilyen nehéz a felfogásod? 2 dologról írtam a, ellenkező nemű mostoha testvér,b, akinek az a baja, hogy IDEGENEK kerülnek egy szobába, ha azonos neműek. Ez 2 külön dolog.
És nem az megy kollégiumba, aki akar, hanem, aki a lakohelyétől távol jár suliba és SZÜLEI úgy döntenek.
jún. 9. 17:41
28/29 anonim válasza:
A "mostohatestvér" a kérdés alapján nem az, eddig a kérdezö élt az anyjával, a srác az apjával, most meg hirtelen egy szobában kellene lakniuk - ez kimeríti az idegen fogalmát.
jún. 9. 17:43
29/29 anonim válasza:
Én a tesómmal éltem egy szobában sokáig, kínszenvedés hogy nincs egy saját privát szférád ahová elvonulhatsz, állandóan el kell viselni a másik fszságait, borzalmas.
Mikor 1+ 2 félszobás lakásba költöztünk, az enyém lett a kisebb félszoba. 210cm*225cm kis lyuk volt, de végre egyedül lehettem, magamra zártam az ajtót és imádtam!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!