Zavaró, ha Anettnek anyakönyvezett kislányt Annusnak becéznek?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 10. 16:49
3/10 anonim válasza:
Heh? Miért lenne zavaró? Akkor a világon nem léteznének becenevek...
4/10 anonim válasza:
Engem nem zavar. Inkább az zavarna, hogy minden harmadik öreglányt így becéznek.
5/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz 👍
Azért gondoltam zavarónak esetleg, mert ugye az Annának és annak változatainak a beceneve hivatalosan.
2020. ápr. 10. 20:12
6/10 anonim válasza:
A lanyomat Mazsolanak hivom... Senkit nem erdekel! Hidd el, az sem, ha Anett helyett Anusnak becezed!
Ezt ne beszolasnak vedd, neha mi akarunk tul nagy dolgokat belegondolni olyanba amik nem azok! ❤️
7/10 anonim válasza:
Nem zavaró, nézd meg az eredetét. Az Anna névből származik. Anettként zavarna, csúnya az Annus becenév.
9/10 anonim válasza:
Kicsit túlzás, hogy az Annus csak az Anna beceneve.
Főleg, hogy az Anett is az Annából van, a franciás változata.
Engem pl anno szoktak Annának hívni (a keresztanyám). Anita vagyok, ami ugye, szintén az Annából ered.
Aztán Aninak, Ancsinak, Ancsának (ezt utálom), Ancsúrnak. Szóval, miért ne?
Pl Betti becenéven futót ismerek Bernadettet, Erzsébetet és Beátát. Mind lehet Betti.
10/10 anonim válasza:
Amíg a lányt nem zavarja, addig nem az. Ha neki zavaró, hagyd abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!