Amway Nutrilite gyerekeknek való vitaminjáról vélemények?
Egy ismerősöm már kb zaklat azzal, hogy ez a világ legjobb vitaminja és mindenféleképpen rendeljek a gyereknek, mert az ő lánya azóta nem volt beteg mióta szedi.
Szóval véleményt szeretnék kérni.
Hát már az, hogy ki kellett írnod ezt a kérdést, kicsit sem bíztató.
Amway vitamin🤦♀️
Az ismerősöd agymosott mlm-es, aki rajtad is nyerészkedni akar. Hogy nem látsz át a szitán és küldöd el melegebb éghajlatra, az szarvas hiba.
Vegyél rendes, bevizsgált vitamint a gyerekednek, ne ilyen fisfos amway meg forever meg a tök tudja milyeneket.
Nyár van, egyen a gyereked szezonális gyümölcsöt, zöldséget, télen meg irány a patika és onnan vedd meg a számodra legszimpatikusabbat.
Engem is zaklatott egy ismerősöm ilyennel, de én elküldtem a MLM-es bús pcsába. Azóta már nem ismerősöm :D
Nem fogok három vagy négyszeres áron semmit megvenni senkitől aki a facebookon vagy az utcán zaklat a csodatévő vackaival.
Köszönöm. A kérdés csak azért született meg, mert különböző fórumokon és itt is volt aki ódákat zengett róla jó néhány éve.
Egyébként a Novo C multivitaminját kapja, ilyenkor pedig eszi az idénygyümölcsöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!