Baj-e, ha 4 éves kisfiam nyalogatja a Nutrilite gyermekvitamint és nem rágja?
Figyelt kérdés
Az utolsó kis darabokat elrágja belőle, de addig csak nyalogatja. Akkor is van hatása?2014. ápr. 8. 11:41
1/4 anonim válasza:
gondolom az egész bekerül a szervezetébe,ezért mindegy,hogy megrágja és lenyeli,vagy nyalogatja és lenyeli.
2/4 anonim válasza:
Nincs jelentősége, az a lényeg, hogy lenyelje- ő egy kicsit körülményesebben teszi, de így is bekerül a nyállal a szervezetébe.
Esetleg próbálj más márkát (vannak olyanok is, amik pl. zselés jellegűek és mindenképp szét kell rágni), hátha azoknak az állaga, színe, íze jobban bejön neki.
Vagy esetleg kanalas, folyékony szereket, amiket akár hideg vízbe, teába stb. is bele lehet tenni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek, én is így gondoltam. Anyóstól van a vitamin és ő meg nem tudja megérteni, hogy miért csak nyalogatja.
2014. ápr. 8. 14:26
4/4 anonim válasza:
Bocsánat, hogy beleszólok, de szerintem ne cseréld le a Nutrilite vitamint, mert ez a világ vezető márkájú vitaminja, nagyon jó összetételű, nincs annyi fölösleges, káros összetevője, mint az összes többinek. Az nem baj, ha a kisfiad csak szopogatja. Az én fiam is sokáig szopogatta, később kezdte csak rágni, a lányom is szopogatja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!