Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nutrilite terhesvitamin helyett?

Nutrilite terhesvitamin helyett?

Figyelt kérdés

Egyik ismerős azt mondta,hogy az ő felesége csak azt szedte a babavállalás előtt meg közben is végig, és nagyon jót tett. Terhesvitamint nem is szedett!

Jó lehet? Leírta,hogy ő miből mennyit szedett, de ahogy nézem, nincs benne folsav, ami pedig ha jól tudom nagyon fontos terhesség alatt és közben is!

Nem éppen olcsó mulatság, de ha jó, akkor nem sajnálom a pénzt rá!

köszi

2011. febr. 14. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is ezt szedtem. Már évek óta ezt szedjük és nagyon jó. Az eslő 12 hétben ettem mellé plussz folsavat, utána nem kell. A terhesség vége felé viszont nagyon jót tett a vas tablettájuk. Nem kellett plussz vasat szednem (gyógyszertárit mert attól nem tudsz kakilni) napi 3 vas +a naponta vitamin bőven elég volt. Ha görcsölt egy kicsit a lábam akkor szedtem kálcium magnéziumot is és 2 nap alatt elmúlt, de ezt a terhesség utolsó 4 hetében már nem lehet szedni. Kérdezz nyugodtan ha van még kérdésed.
2011. febr. 14. 10:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Hú köszi! Akkor lehet, hogy nem fogom rá sajnálni a pénzt! Bár vasat nem hiszem,hogy fogok szedni, mert nemrég voltam vérvételen és már annyi így is a vasam,hogy adhatnék el belőle.:) Mondta a doki, hogy azt már ne nagyon erőltessem!

Te mit javasolnál, hogy terhesség előtt mit szedjek? Májusban szeretnénk nekikezdeni élesben, úgy gondoltam (doki is javasolta), hogy márciustól már szedhetnék valamit! Bár őt nem kérdeztem meg erről, mert akkor még nem jött ez a lehetőség!

2011. febr. 14. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Szia! A naponta vitamin elég. Ha megteheted akkor még az omega 3-at ajánlom. A vasad úgyis le fog menni a béka segge alá, szóval szükséged lesz rá. (tapasztalat) kb. 26-28. héttől kezdi a baba kivenni a szervezetedből. Ha már van baba akkor a kálcium-magnézium is sokat segített nekem. Szülés után az e-vitamin tök jó a haj hullásra, és h a fájnak a térdeit, hátad akkor egy glükozamin kúrát javaslok még. Sok sikert!
2011. febr. 14. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én amikor teherbe estem Elevitet szedtem, de azután felvilágosítottak, hogy a Femibionban sokkal több a vitamin, ami az Elevitben nincs.

Én a Femibiont ajánlani tudom. Az én babám egészséges, és eddig minden vizsgálatunk eredménye jó lett.

A terhesség 12 hetéig a Femibion 200-at, azután a Femibion 400-at kell szedni...

2011. febr. 15. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!