Nutrilite terhesvitamin helyett?
Egyik ismerős azt mondta,hogy az ő felesége csak azt szedte a babavállalás előtt meg közben is végig, és nagyon jót tett. Terhesvitamint nem is szedett!
Jó lehet? Leírta,hogy ő miből mennyit szedett, de ahogy nézem, nincs benne folsav, ami pedig ha jól tudom nagyon fontos terhesség alatt és közben is!
Nem éppen olcsó mulatság, de ha jó, akkor nem sajnálom a pénzt rá!
köszi
Hú köszi! Akkor lehet, hogy nem fogom rá sajnálni a pénzt! Bár vasat nem hiszem,hogy fogok szedni, mert nemrég voltam vérvételen és már annyi így is a vasam,hogy adhatnék el belőle.:) Mondta a doki, hogy azt már ne nagyon erőltessem!
Te mit javasolnál, hogy terhesség előtt mit szedjek? Májusban szeretnénk nekikezdeni élesben, úgy gondoltam (doki is javasolta), hogy márciustól már szedhetnék valamit! Bár őt nem kérdeztem meg erről, mert akkor még nem jött ez a lehetőség!
Szia!
Én amikor teherbe estem Elevitet szedtem, de azután felvilágosítottak, hogy a Femibionban sokkal több a vitamin, ami az Elevitben nincs.
Én a Femibiont ajánlani tudom. Az én babám egészséges, és eddig minden vizsgálatunk eredménye jó lett.
A terhesség 12 hetéig a Femibion 200-at, azután a Femibion 400-at kell szedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!