Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Első vérzés szülés után?

Első vérzés szülés után?

Figyelt kérdés

Sziasztok, március 5-én szültem, 6 hetes kontrollra úgy mentem hogy megjött (mármint a doki azt mondta ha elmúlt a szülés utáni vérzés de megint vérzek az menzesz) aztán ez a vérzés elmúlt pár nap alatt rá 1 hétre körülbelül megint "megjött" (ez volt május 4.-én) az már erősebb és hosszabb vérzés volt és kb 1 hétig tartott. Azóta nem volt semmi. A dokim azt mondta hogy előfordulhat az is hogy 1 első vérzés után nem jön meg hónapokig.

Járt valaki hasonlóképpen hogy hamar megjött utána hónapokig nem volt? És ha netán ez az állapot állna fenn mennyi az esélye így egy újjabb terhességnek ha megszakítasos módszert alkalmazzuk?

jún. 3. 11:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Tegnap viszont együtt voltunk és aktus végén mondta hogy nem biztos hogy időben kitudta venni csak olyan 90%-ban biztos benne hogy időben kikapta.."

Én ezt semmilyen fajta védekezésnek nem nevezném, főleg úgy, hogy a pasik többsége azt se tudja, hogy időben vette ki vagy sem, de még az sem garancia rá, mert simán közben is távozhat annyi spermium amitől teherbe lehet esni. Használjatok óvszert vagy szedj gyógyszert, ha nem akarsz még második gyereket.

jún. 3. 14:13
 12/17 A kérdező kommentje:
Fogunk használni jelenleg arra várok hogy spirált lehessen felrakatni. Viszont ezek után míg nem lesz ovszerezni fogunk.
jún. 3. 14:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én pihenő pályára tehetem magam,viszont inkább te nézz utána,hogy mi az az előváladék,és hogy azt mennyire lehet "érzékelni"Spoiler:semennyire,és attól is teherbe lehet esni.A te párod viszont nemhogy az előváladékot,még a rendes ejakulációt sem érzi biztosra,így megmondom neked a tutit,hogy nálatok ez bizony semennyire sem védekezés.Nyugodj meg afelől,hogy engem ez a legkisebb mértékben sem érdekel,nem én leszek nem kívántan terhes,nem nekem kell mégegy gyereket nevelni úgy,hogy nem is akartam.Úgyhogy hajrá,tégy ahogy akarsz,én ennyit tudtam tenni érted.
jún. 3. 14:31
 14/17 A kérdező kommentje:
Ha valami nem érdekel nem kommentálok hozzá.
jún. 3. 14:39
 15/17 A kérdező kommentje:
Egyébként írattam ki esemény utánit háziorvossal biztonság kedvéért úgyhogy köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek!
jún. 3. 14:41
 16/17 anonim ***** válasza:
66%
Kérdeztél,válaszoltam.De látom kár volt.
jún. 3. 14:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem szülés után 1 hónapra jött meg,azóta is minden hónapban azon a napon mindegy hány napos a hónap
júl. 3. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!