Első vérzés szülés után?
Sziasztok, március 5-én szültem, 6 hetes kontrollra úgy mentem hogy megjött (mármint a doki azt mondta ha elmúlt a szülés utáni vérzés de megint vérzek az menzesz) aztán ez a vérzés elmúlt pár nap alatt rá 1 hétre körülbelül megint "megjött" (ez volt május 4.-én) az már erősebb és hosszabb vérzés volt és kb 1 hétig tartott. Azóta nem volt semmi. A dokim azt mondta hogy előfordulhat az is hogy 1 első vérzés után nem jön meg hónapokig.
Járt valaki hasonlóképpen hogy hamar megjött utána hónapokig nem volt? És ha netán ez az állapot állna fenn mennyi az esélye így egy újjabb terhességnek ha megszakítasos módszert alkalmazzuk?
"Tegnap viszont együtt voltunk és aktus végén mondta hogy nem biztos hogy időben kitudta venni csak olyan 90%-ban biztos benne hogy időben kikapta.."
Én ezt semmilyen fajta védekezésnek nem nevezném, főleg úgy, hogy a pasik többsége azt se tudja, hogy időben vette ki vagy sem, de még az sem garancia rá, mert simán közben is távozhat annyi spermium amitől teherbe lehet esni. Használjatok óvszert vagy szedj gyógyszert, ha nem akarsz még második gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!