Mi a jó a dodzsembe?
Figyelt kérdés
Lányom nagyon szereti, én utálom de muszáj mellé odaülni. Szétverem rajta a térdem, rángat, majd megáll és nem mozdul, közben beléd rohannak na az a legjobb. Más is van aki úgy utálja mint én?jún. 1. 21:27
1/8 anonim válasza:
Gyerekként is utáltam...
Egyedül nevelem a fiam, még csak másfél éves múlt, de már előre félek, hogy mikor kattan rá 🙃
Remélem addigra találok valakit, aki szívesen dodzsemezik vele 😊
2/8 anonim válasza:
Valaki biztos szeret következmények nélkül ütközni, gondolom kis feszültség levezetés is, az is vezetheti, akinek még nem lehet jogosítványa… kb ennyi jut eszembe. Én is utálom, a nagyobb fiam szereti, szerencsére a férjem nem utálja és megy vele, a kisebb pedig még túl pici hozzá, remélem nem nekem kell majd beülnöm mellé, ha elég nagy lesz… :/
3/8 anonim válasza:
Amikor úgy lefejeled gyerekként a kormányt, hogy szétharapod a szádat és omlik a vér :D
Az pl nagyon nagy élmény. 35 vagyok, máig emlékszem rá.
4/8 anonim válasza:
Én is utálom. Tesóm általában bevállalta helyettem, hogy megy a lányommal.
5/8 anonim válasza:
Jajj én is utálom, környezetemben úgy néznek rám, mint az ufora. Nem értem mit lehet benne élvezni.
7/8 anonim válasza:
Én is utálom. Szerencsére van azoknak a gyerekeknek apjuk is, nálunk ő ül be, ha valakit elkap a harci kedv.
8/8 anonim válasza:
Miert nem kérdezed meg a lányokat, hogy mit szeret benne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!