Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel segíthetném az ismerősöm...

Mivel segíthetném az ismerősömet, akinek a 2 éves gyereke daganatos lett?

Figyelt kérdés
Még tini koromban volt egy barátnőm. Utana eltávolodtunk, viszont a gyerekeink egy óvodaba járnak éa mostanában elkezdtünk újra jóban lenni. Sajnos kiderült a kisebb gyerekéről hogy rákos betegsége van. Nem tudom hogyan kezelhetném a helyzetet, hogyan adhatnám a tudtára hogy mellette vagyok ha szüksége van valamire, azon kívül hogy mondom neki. Néhány részletet elmondott, de láttam hogy nem szeretne belemenni a dolgokba. Tolakodo sem szeretnék lenni. Fogalmam sincs hogy ilyenkor mire van szüksége egy anyának.
2024. máj. 29. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem igényli, akkor nem kell szóba hozni.
2024. máj. 29. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rá kapacitásod, felajánlhatod, hogy ha valamiért nem tudnak elmenni az oviba a nagyért, te szívesen értemész és hazaviszed, amíg érte nem jönnek. Meg úgy általában szívesen vigyázol rá, ha valamikor szükség lenne rá.
2024. máj. 29. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 1x elmondanám neki, hogy nem fogom faggatni, de bármikor szívesen meghallgatom, ha szeretne róla beszélni. Illetve szóljon, ha tudok valamiben segíteni. Pl. vigyázok a nagyra, ha a kicsit orvoshoz viszi, esetleg kórházban van vele. Főleg ilyesmiben tudnál szerintem, de adódhat más is.
2024. máj. 29. 21:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt csinálnám, hogy 1x szóbahoznám, elmondanám, hogy bármiben számíthat, ne érezze kellemetlennek, kérjen nyugodtan.

Amiben tudok segítek, legyen az oviból hazafuvar, gyerekfelügyelet, esetleg egy tál melegkaja... Bármi

2024. máj. 30. 07:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy tennék, ahogy a többiek írták. Elmondanám, hogy bármikor beszélhet róla ha szeretne, meghallgatom és segítek amiben tudok de rábízom ezentúl, hogy akar e róla beszélni. Ha nem, akkor nem hozom fel a témát és ezt ne vegye úgy, hogy nem érdekel.
2024. máj. 30. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!