Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülőként már nincsenek...

Szülőként már nincsenek közeli barátaink, ti hogy viselitek ezt?

Figyelt kérdés

Elmúltunk 30 évesek, lett két kisgyerekünk, szép lassan lekoptak. Sajnos a nagyszülők se vigyáznak a gyerekekre, így nélkülük nem nagyon tudunk sehova menni.

De a legjobban az fáj, hogy a 15+ éve ismert, szintén gyerekes legjobb barátnőm összebarátkozott egy másik anyukával, és "ejtett" engem, akivel jóban-rosszban együtt voltunk gyerekkorunk óta. Baromira fáj látni, hogy mennek ide-ode, köztünk meg szinte már semmi kapcsolat, hiába próbálkoztam.

Mások is járnak barátokkal, akáe gyerekes barátokkal ide-oda, mi meg mindenhova csak ketten megyünk a férjemmel, olusz a gyerekek....

máj. 27. 21:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az én szüleimmel nyomós okokból nem tartom a kapcsolatot évek óta, a férjem szülei szeretik a gyerekeket, de sajnos fizikailag már nem bírnak kettővel egyszerre, apósom majdnem 70 éves....
máj. 28. 17:24
 12/13 anonim ***** válasza:
31%

A barátságot mindig is egy túlértékelt dolognak tartottam, nincsenek igazi barátok, csak érdekkapcsolatok, alkalom szülte " haverkodás".

Én ezt akkor tanultam meg igazán, mikor az én " barátnőim" hirtelen lekoptak, mikor 4ünk közül én elsőként, férjhez mentem 25 évesen. Onnantól nem hívtak el a havi 1-2 csajos napra amit mindig együtt töltöttünk miután a középsuli után a mindennapos kapcsolat megszűnt köztünk, szétszéledtünk.

Én már nem bízom az emberek " barátságában". Nem engedek magamhoz érzelmileg közel senki olyat, tartom a távolságot. Ismerősnél, munkatásnál közelebbi státuszt ezek után nálam nem ér el senki. Elég volt egyszer egy jó nagyot csalódni. Én Nem erőltetem a dolgot.

Ez a pofon egy ideig fájt, 10+ év " barátság" után, de aztán elmúlt, már nem érdekel. A férjemen és a családomon kívül nincs szükségem senkire. Ismerőseim vannak, barátaim nincsenek, és nem is akarom hogy legyenek.

máj. 28. 20:40
 13/13 anonim ***** válasza:
48%
En is igy vagyok, boven eleg a csalad,gyerekek,ferj,anyam,sogorek. Aztan a munkahelyen jo csapat van. Nekem ezen kivul se erom,idom,energiam meg baratnozni is. Mikor? Hetkoznap rohanva osszeszedunk mindenkit,otthon kecke hazimunka. Hetvegen a gyerekekkel foglalkozunk,vagy mamakat kell latogatni, fozok,takaritok. Aki nem dolgozik,az elhiszem,hogy raer.
máj. 29. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!