Ha EGY gyerek van otthon egyedül, akkor nem felelös érte a testvére!
ha végiggondolod, hogy te nem reagalsz megfelelöen és emiatt nem kap idöben segítséget a testvéred, meghal, akkor életed végéig hibáztatni fogod magad, lelkileg tönkretesz az eset.
Egy 17 éves adott esetben tud mentöt hívni vagy a szülönek szólni , ha rosszul van egy esés vagy hasonló miatt, egy kigyereknek legtöbbször eszébe sem jut, mert pánikba esik.
2024. máj. 21. 14:45
32/54 anonim válasza:
31# Ha nem tud mentőt hívni, mert olyan rosszul lesz, te felelsz érte, mész a böribe a 17 éves miatt is. Ezzel azt akarom mondani, hogy őt se kéne magára hagyni inkább. Nem?
2024. máj. 21. 15:20
33/54 anonim válasza:
30, Nálatok a 13 éves ennyire telefonfüggő lett?:( Na ez viszont szomorú, ha ennyire nem fogadnak szót. Régen is megvoltak hasonló veszélyek, de nekünk eszünkbe nem jutott volna ezeket csinálni, csak nem olyan jó akkor ez a mai divatnevelés.:/
2024. máj. 21. 15:23
34/54 anonim válasza:
Kérdező, nem írtál amúgy semmit róluk. Nincs szomszéd bárki aki rájuk nézne? Meg mennyi ideig lennének egyedül? Egész nyáron minden nap én se hagynám. 33# voltam
2024. máj. 21. 15:28
35/54 anonim válasza:
Hat basszus en 10 eve voltam 13 eves, nem tudom mi valtozott azota ennyit a gyerekekben de elkepzelni se tudom hogy en akkor magamra gyujtottam volna a hazat vagy ilyesmi, 1 ev mulva mar bulizni jartam, meg gimnaziumba, meg egyedul vonatoztam az orszag egyik vegebol a masikba. Ket testverem van 3 es 4 evvel fiatalabbak, fel sem merult, hogy ne tudnek rajuk vigyazni, sot… meg is foztem mire anyaek hazaertek. Ennyire eletkeptelenek lettek a mai gyerekek?
2024. máj. 21. 15:28
36/54 anonim válasza:
Elirtam, 3 es 7 evvel fiatalabbak a testvereim. Szoval a kisebb pont 6 eves volt.
2024. máj. 21. 15:30
37/54 anonim válasza:
nem de iskolåba vanak 7-16 óráig utána csak rltud menni anyu vagy apu 6 évesėrt ės otthon lesznek együtt.
2024. máj. 21. 15:41
38/54 anonim válasza:
Nevelés kérdése. Mi 6-és 10 évesen simán elvoltunk otthon suli után míg a szüleink dolgoztak. Alapból 6 éves koromtól egyedül jártam iskolába oda-vissza, és a tesóm is. Tudtunk főzni, házimunkàkat is megcsináltunk,+ házifeladat, amíg haza nem értek a szüleink.
Nem kell életképteken,mamakedvenceit nevelni akik egy pohár vizet se képesek maguknak kitölteni vagy egy rántottát se képesek megsütni.
Ja és úgy mérlegeljetek, hogy a 13 éves is egy gyerek, nem az ő felelőssège a testvére. Mindketten a ti felelőssègetek! Ha eddig nem neveltétek önàllóságra őket és nem akartok kockáztatni x évet a börtönben, akkor fogadjatok bébiszittert!
2024. máj. 21. 16:58
39/54 anonim válasza:
Te tudod! Ha megbízható a 13 éves, simán!
2024. máj. 21. 17:19
40/54 anonim válasza:
Mindenki jön a régi dolgokkal...kezdjük ott hogy manapság 1-4 osztályig szülőnek/nagyszülőnek adják ki a gyereket napközi után, nem mennek szélnek-világnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!