13 és 6 éves gyerekeket otthon hagyni míg dolgozik a szülő?
De mégis mit kell egy 6 évesre vigyázni? Egy ennyi idős gyerek nem ritkán már iskolába jár, ha nem gyépés, akkor nem fog brahiból a konnektorba nyúlkálni, késsel játszani, szekrény tetejére felmászni és a mélybe vetni magát, mert rég tudja, hogy ezek károsak az egészségére. Egyedül öltözik-vetkőzik, a s.ggét is egyedül törli, max ahhoz kell a 13 éves segítsége, hogy ebédnél kivegye a kaját a hűtőből, szedjen maguknak, megmikrózza, stb. A saját fiamból kiindulva simán, ugyan ő már 8 éves, de 2 éve is működött volna ez egy nagyobb tesóval.
Aki meg azt írja, hogy a 13 évest egyedül TALÁN otthon merné hagyni, hát atyavilág... Én 8-9 évesen egyedül jártam haza a suliból busszal (nem voltam napközis), volt kulcsom, nyitottam-zártam az ajtót, megebédeltem, leültem leckét írni, majd egyedül voltam kb. 5-ig, amíg anyukám haza nem ért. És nem voltam korszakos zseni, átlagos gyerek voltam. A 13 éves lassan középiskolába megy, azért ez már szerintem túlzás.
10-es vagyok.
4 napja Angliaban kiesett egy 6 eves az ablakon, szornyethalt.
Egy 6 eves meg pici, nem ertem, hogy gondolod, egesz napra ??!
13 évesen már vigyáztam a 2 éves unokahúgomra.
Nyolcadikos koromban már busszal bementünk Pécsre 30-40 kilométerről kísérő nélkül a gimis előkészítőre. Szeptembertől már minden reggel ennyit utaztunk rengeteg diák anyuka meg apuka nélkül.
Elektromos tűznél meg lehet ma sem tudnám mit kell csinálni felnőttként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!