A terhességi táppénz alatt lehet kressz tanfolyamra járni?
Na, hát itt van az élő példa, akinek sikerült. Táppénzen voltam terhesen , akkor kezdtem el a KRESZt online. Végül a COVID miatt berekesztették a vizsgákat, ezért szülés előtt pont nem tudtam elmenni vizsgázni, de amíg a kicsi aludt, felfrissítettem a tudásom, és aztán levizsgáztam, amikor fél éves volt a lányom. 7 hónapos volt, amikor elkezdtem a forgalmi órákat, heti 2x2 órát mentem, ekkor már ki volt váltva egy étkezés. Anyósom jött, és vigyázott a lányomra addig, játszottak, ettek, volt, hogy el is altatta, ha álmos volt, ez kb. 3 óra volt összesen. Végül jó sok órát kellett vennem, meg voltak 1-1 hónapos kihagyások az oktatóm betegsége miatt, de elsőre átmentem a vizsgán, nem sokkal azelőtt, hogy a lányom 1,5 éves lett. Azóta is vezetek napi szinten, minden időt és pénzt megért.
Már nem azért, de ha mondjuk vérzéssel kiírják táppénzre (mint ahogy engem is), attól még online miért ne csinálhatna amit csak akar, ezt a sok rosszindulatú hülyeséget.
"A kérdező nem azt írta, hogy online csinálná, hanem hogy lehet-e járni."
De pont erre írtam, hogy miért nem lehet online csinálni az e-titánban? Szerintem már minden autósiskolánál van rá lehetőség (nálunk konkrétan csak az volt, tantermi nem is). Amellett, hogy nem kell a félnapos tanfolyamokra járni, számtalan más előnye is van. Annyiszor haladsz végig, ahányszor akarsz a részeken, olyan tempóban tanulod ahogy neked jól esik, stb.
Mi szól a hagyományos, tantermi KRESZ tanfolyam mellett?
#7-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!