Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Láthatásra kötelező elhoznom/f...

Láthatásra kötelező elhoznom/fogadnom a gyereket, ha a szülők (férjem és az exe) úgy egyeztek meg, hogy minden második héten 4 nap, tehát péntek délutántól kedd reggelig van a láthatás?

Figyelt kérdés
A férjem sajnos tartós beteg lett, tehát minden rám marad. Aranyos kislány de 7 évesen csak több odafigyelést igényel, mint az én tizenéves gyerekeim. Néha legszívesebben megmondanám, hogy nem hozom el, de az anyja szerint ez kötelező, mert így egyeztek meg.
2024. máj. 19. 10:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
89%
Hát azért a kérdésben is tisztázhattad volna a dolgokat. Utólag csepegtetted el a fontos infókat. Bár nálam több kérdés is felmerült. Ilyebkor a gyerek teljesen veled van? Az anyja eleve így akarja, hogy hozzád menjen az apjához ne mikor neki lenne láthatása. Ha az apa fel sem ismeri csak stressz a gyereknek nem neki való az ilyen hely ilyen korban. Neked nem kell elhoznod, hogy te vigyázz rá. Nem a te gyereked. Bár van egy olyan érzésem még valami infó hiányzik innen
2024. máj. 19. 16:54
 32/39 anonim ***** válasza:
41%

31-es: gondolom, a kérdésben nem akarta a fél életrajzát meg családi körülményeit kiírni, elvileg anélkül is megválaszolható a kérdés.

A láthatás nem kötelezö, arra a gyereket a szülö viheti el, a házastársnak semmiféle kötelezettsége sincs a láthaással kapcsolatosan

2024. máj. 19. 18:11
 33/39 anonim ***** válasza:
0%
Aki erre nem tudja a választ, hogy marad életben? Vagy csak azért írtad ki, hogy szidjuk az exet?
2024. máj. 20. 07:19
 34/39 anonim ***** válasza:
39%
33-as: nézd végig a válaszokat, a válaszolók többsége SEM tudja erre a helyes választ, söt a többség éppen hogy rosszat írt!
2024. máj. 20. 08:02
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Hat ilyet. Jo nagy pofatlan a kislany anyja. Radtolja,h tudjon pihenni tole gondolom. Nem vinnem el,igy hogy nincs otthon a ferjed, targytalan az egesz.
2024. máj. 20. 19:19
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

"A férjem fiatalkori demenciában szenved, otthonban él. A kislány már hosszú ideje nem találkozott az apjával, mert az otthon nem neki való hely és az apja sem ismeri már fel, nem emlekszik szinte senkire."

Én ezt bizisten nem értem. A láthatás az apának jár. Aki ezek szerint otthonban van mert súlyos beteg. Nos akkor én hogy jövök a képbe? Semmi közöm így egymagamban a gyerekéhez, nem vagyok a volt feleség munkára kötelezett bébiszittere.

2024. máj. 20. 19:56
 37/39 anonim ***** válasza:
0%
30as, gondolom így van, de bekegondoltál abba hogy a 20ezres tartásdíjból nem szalad messzire? Lehet dolgzik.. egyebként ilyenkor nincs közös kassza? Érdekes hogy a kérdező sem szégyenli azt a 20ezret
2024. máj. 21. 21:05
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Mért kéne szégyellnie, az apának a saját létfenntartására se elég a bevétele.

Kérdező, visszatérhetnél közénk azzal a megnyugtató válasszal, hogy igen, igazunk van, a továbbiakban nem fogod elhozni a gyereket. Akihez neked semmi közöd.

2024. máj. 21. 21:12
 39/39 anonim ***** válasza:
80%

Amúgy nem akarom elhinni hogy létezik ennyire ostoba nő aki minden héten péntektől keddig csicskázik egy exfeleségnek miközben a férje - a láthatásra jogosult - a világáról nem tudva vegetál egy kórházban. És ez a megfogalmazás is hogy még ő is hozza el mert a volt feleség szerint ez kötelező. Hát Jézusgyerele... Semmi közöm a férjem gyerekéhez úgy hogy ő nincs a képben a betegsége miatt.

#36 voltam

2024. máj. 21. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!